Deze masseur komt aan huis

Zin in wat me-time met een massage aan huis? Onze masseur komt aan huis masseren zodat je kan genieten van een deugddoende massage zonder tijd te verliezen. Bij jou aan huis in Limburg of Vlaams-Brabant komt deze masseur masseren. Woon je in een vrijstaande woning of een appartement waar geen lift aanwezig in een stadscentrum? Geen enkel probleem, je mag deze top-masseur verwachten bij jou aan huis op het afgesproken tijdstip. Denk er wel aan om een aangename ruimte te voorzien waar jij gemasseerd wilt worden zoals in de woonkamer voor de open haard, gezellig in de tuin of eender welke locatie jij wenst. Dus vergeet jouw ruimte niet op temperatuur te brengen of tafels en stoelen even aan de kant te zetten. Bij “Lichaam en geest in balans” weet je altijd zeker dat je massagetherapeut en docent Jeroen mag verwachten om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Voordelen aan huis masseren?

Aan huis masseren geeft net dat tikkeltje meer, het geef je een vertrouwder gevoel waardoor je meer kan ontspannen en eens zo goed kan genieten van deze unieke ervaring/massage bij jouw thuis. Door te kiezen voor een massage bij jou aan huis moet je jezelf niet verplaatsen. Thuis gemasseerd worden zorgt voor een dubbel ontspannen gevoel. Dubbel omdat je zelf geen stress van het drukke verkeer hebt en na de massage kan je gewoon relaxed doen wat je zelf wilt. Even relaxen in de tuin of jouw favoriete soap op de sofa bekijken. Je verliest geen tijd en je hebt al het gemak in jouw eigen vertrouwde omgeving. De massagetafel neemt massagetherapeut Jeroen speciaal mee voor jou, evenals de handdoeken, ontspannen muziek en 100% natuurlijke hypo-allergene olie. Zelf hoef je dus helemaal niets te voorzien en je weet wie je zal masseren. Gewoon relaxen met de voordelen van een massage aan huis.

Masseur aan huis in de regio regio Limburg en Vlaams-Brabant

Limburg of Vlaams-Brabant, zelfs de stadscentra worden bediend. Geef ons wel een kleine marge van 15 minuten als je in een stadscentrum woont zoals het centrum van Leuven, Hasselt, Genk, Sint-Truiden of Brussel. Want een parkeerplek vinden en het wandelen tot bij jou vraagt dan iets meer tijd. Een masseur die bij jou aan huis komt in de regio Limburg of Vlaams-Brabant waarvan je op voorhand weet wie het gaat zijn en dat voor een ontspanningsmassage, sportmassage, dieptemassage of en volledige therapeutische behandeling met Chinese Dry Needling, Cupping of Tok Sen, dat is bijna onvindbaar. Maar nu dat je op deze pagina bent, boek alvast jouw massage met deze topmasseur bij jouw aan huis.

Tarieven aan huis masseren

Onze tarieven zijn voor iedereen hetzelfde in Limburg en Vlaams-Brabant. Zelfs al woon je in een stadscentrum en moeten we een muntje in de parkeermeter steken, voor jou is de prijs altijd zoals hieronder vermeld.

  • 1u massage voor € 99
  • 2 x 30 minuten voor € 99
  • 1u30 massage voor € 144
  • 2u massage voor € 190
Terug naar overzicht
Masseur komt aan huis masseren