Mobiele massage aan huis boeken

Een massage aan huis kunnen boeken om te genieten van een totale ontspannings-, sportmassage of therapie in je eigen vertrouwde omgeving is geen luxe, maar iets wat we nodig hebben om onszelf energiek en stressvrij te voelen. Ook losse spieren en soepele gewrichten zijn belangrijk voor een goed functioneren van ons lichaam. ‘Lichaam en geest in balans’ vindt dat een massage aan huis toegankelijk moet zijn voor iedereen. Iedereen moet de kans krijgen om aan zijn/haar lichaam te kunnen onderhouden ongeacht hoe druk de dagen er wel niet uitzien. ‘Lichaam en geest in balans’ is uniek in zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Het moet ook niet altijd thuis zijn, een mobiele massage aan huis kan ook op uw favoriete plekje in de natuur of waar dan ook…

Wij bieden de beste kwaliteit aan een schappelijke prijs. Door een massage aan huis te boeken verlies je geen kostbare tijd door jezelf te verplaatsen en je kan na de massage gewoon doen wat je wilt zonder terug door het drukke verkeer uit naar huis te moeten rijden.

Een massage aan huis of mobiele massage is makkelijk te boeken via onze online agenda.

Wat is een mobiele massage aan huis?

Een mobiele massage aan huis is een massage naar keuze (sport, ontspanning of therapie) waarbij de masseur bij jou aan huis komt. Wij vragen enkel om een ruimte te voorzien waarin we de massagetafel kunnen opzetten. Voorzie hiervoor een ruimte van 3×4 meter, zo ben je zeker dat er plaats genoeg is. Verder voorzien wij ook handdoeken, massageolie en alle benodigdheden om van jouw mobiele massage aan huis een unieke ervaring te maken. In de lente of zomer bij mooi weer masseren we ook graag buiten in de tuin, heb je een plekje in gedachten bij jouw thuis in de tuin? Laat het dan zeker weten en geniet van jouw welverdiende massage onder de warme zon. Voor een mobiele massage bij jou aan huis, op een appartement op het platte land of in het centrum van een stad moet je bij ‘Lichaam en geest in balans zijn’.

Mobiele massage aan huis boeken of op locatie?

Heb je thuis niet de mogelijkheid om een masseur te laten komen of wil je graag een geliefde verrassen? Wij komen ook op een locatie naar keuze. Denk maar eens aan hotels, privé sauna’s, campings, b&b’s, feestzalen, evenementen, … Wij helpen graag jouw uniek moment waar te maken zoals jij het wilt. Jouw mobiele massage aan huis boeken of op locatie doe je best tijdig, zo ben je zeker van jouw plekje.

Wat maakt onze mobiele massage aan huis zo uniek?

Ik zorg voor jouw unieke ervaring en daarvoor wordt er aan alles gedacht. Je bent altijd 100% zeker dat je mij persoonlijk aan huis krijgt. Een professionele ontspanningsmassage of een therapeutische behandeling of dieptemassage met of zonder cupping … Je krijgt waar je om vraagt. Zelfs dry needling is mogelijk bij jou aan huis. De mobiele massages zijn zowel in Limburg als Vlaams-Brabant mogelijk. Van Oudsbergen tot Genk, Hasselt en Sint-Truiden, maar ook Leuven en zelfs Tremelo vallen onder de regio’s waar ik kom voor jouw massage aan huis. En waar je ook woont in Limburg of Vlaams-Brabant, de prijzen blijven zoals ze onderstaand zijn weergegeven. Dus geen extra kilometervergoeding. Klaar om te genieten van een welverdiende massage met ontspannende muziek op een comfortabele massagetafel en dat allemaal in je eigen woning? Klik dan snel hier en boek jouw mobiele massage aan huis nu online!

Tarieven mobiele massage of massage aan huis?

Woon jij in de provincie Limburg of regio Vlaams-Brabant, Aarschot, Leuven, Diest, Tienen? Dan betaal je bij ons geen verplaatsingskosten. Deze nemen we volledig voor onszelf want het is natuurlijk onze taak om onze afspraken zo goed mogelijk op elkaar af te stellen. Hierdoor kunnen we jullie de beste service geven aan de volgende tarieven:

  • €99 voor 1u massage aan huis
  • €144 voor 1u30 massage aan huis
  • €190 voor 2u massage aan huis

Terug naar overzicht
mobiele massage aan huis boeken