Bioresonantie

Heeft u klachten zoals pijn, intoleranties of allergieën? Door speciale soorten resonanties aan te bieden aan het lichaam zullen energetische disbalansen zich harmoniseren, dit heeft een positieve uitwerking op het fysieke lichaam. Het bioresonantie apparaat kan al de soorten energiesystemen en organen harmoniseren. Door te harmoniseren wordt het orgaan of energiesysteem door middel van de bioresonantie therapie terug afgesteld op de juiste trilling of frequentie.

  • Vermindert pijn, intoleranties en allergische reacties
  • Geen bijwerkingen
  • Ook geschikt voor kinderen

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een professionele massage.

  • Bij u thuis
  • Op locatie
  • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online

Gegeven door:

Wat is bioresonantie?

Tijdens bioresonantie therapie wordt gewerkt met de bioresonantie volgens Paul Schmidt. De zelfregulerende capaciteit van verschillende lichaamssystemen worden hierbij opnieuw geactiveerd. Het toestel werkt met programma’s welke meerdere frequenties bevatten. Deze frequenties brengen uw lichaam terug in harmonie. Uw lichaam en geest komt als het ware weer in balans. Bioresonantie therapie gaat ervan uit dat elke cel, dus ook elk orgaan en elk weefsel zijn eigen trilling/frequentie heeft. Als de energie wordt aangetast door een bactierie, virus, stress, vermoeidheid, … dan tast het ook de frequentie van de cel aan en kunnen we ziek worden of bepaalde klachten ontwikkelen. Door een blokkade of negatieve energie op te heffen met bioresonantie zal het lichaam zich herstellen.

Bioresonantie therapie

De voordelen van bioresonantie therapie

Bioresonantie heeft geen bijwerkingen

Tijdens de behandeling met het bioresonantie apparaat ervaart u geen ongemakken. U kan zich ontspannen tijdens de behandeling.

Verbetert de gezondheid al na enkele behandelingen

Het lichaam heeft vaak enkele sessies nodig om de geharmoniseerde frequenties in het lichaam als “normaal” te aanvaarden.

Ook geschikt voor kinderen

Kinderen zijn vaak nog gevoeliger voor bioresonantie therapie, hierdoor zal de werking sneller zichtbaar zijn.

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie tegen chronische pijn en meer

De werking van de organen wordt gestimuleerd waardoor klachten afnemen en verdwijnen. Bioresonantie kan bij verschillende klachten gebruikt worden. Reumaklachten, migraine, allergieën, intolleranties, vermoeidheidsklachten, … Bij een bepaalde klacht is het heel belangrijk om de oorzaak van die klacht te achterhalen en hiernaar op zoek te gaan. Door de oorzaak weg te nemen of op te lossen zal ook de klacht uiteindelijk verdwijnen. De behandelingen zijn pijnloos en vrij van medicijnen, hierdoor treden er ook geen bijwerkingen op. Let wel op, het is dus niet zo dat als men ziek is dat bioresonantie ervoor zorg dat het ziekmakend organisme rechtstreeks zal verdwijnen, onrechtstreeks dan weer wel. Door de frequenties in ons lichaam te herstellen zal ons lichaam in staat gesteld worden om zelf dit ziekmakend organisme op te ruimen. Ons lichaam is in staat ons zelf volledig te helen/herstellen mits het de energie hiervoor heeft. Bioresonantie therapie is hier een uitstekende methode voor.

Het verloop van uw bioresonantie therapie

Uitmeten + behandeling

Er worden elektroden op het lichaam aangebracht om zo uw lichaam uit te kunnen lezen met het bioresonantie toestel of het apparaat wordt handmatig bediend bij het uitlezen van de persoon. Hierdoor weten we welke frequenties en dus ook welke organen verstoord zijn. De elektroden worden enkel gebruikt voor het uitlezen van uw lichaam, niet voor een elektrisch signaal uit te sturen naar uw lichaam toe.

Vervolgbehandelingen

Om uw lichaam zo goed mogelijk te herstellen zijn er een aantal vervolgbehandelingen nodig. Bij deze vervolgbehandelingen is het niet nogmaals nodig dat uw lichaam wordt uitgelezen. Uw persoonlijk programma wordt op de computer bijgehouden zodat u uw vervolgbehandeling makkelijk kan verderzetten met de bioresonantie. (U krijgt een bioresonantie apparaat bij u aan huis geleverd zodat u thuis uw behandeling kan verderzetten wanneer het u uitkomt.)

Bioresonantie therapie

Bioresonantie intake gesprek en behandelingen

Bioresonantie therapie

Bioresonantie intake + behandeling

We beginnen altijd met een intakegesprek om uw klachten en verwachtingen te bespreken. Er wordt een volledige meting uitgevoerd op het lichaam. Hierbij wordt gekeken naar de frequenties welke uw cellen op dat moment uitstralen. Hierdoor kunnen we na de meting ook een geschikte behandeling opstellen om zo de frequenties van uw cellen terug in harmonie te krijgen. Doordat uw cellen terug in harmonie zijn na een aantal behandelingen zullen uw symptomen afnemen en zal de kwaal of het ongemak uiteindelijk verdwijnen.

Bioresonantie vervolgbehandelingen

Uw vervolgbehandelingen zijn aan prijs van €185 per huurweek. Gedurende ongeveer 1u30 wordt u behandeld met het toestel met uw persoonlijk programma. De behandeling gebeurt bij uw thuis. kan bij ons een bioresonantie behandel toestel huren om thuis te gebruiken. Zo kunnen we u de beste behandeling op maat bieden.

Onze formules voor bioresonantie therapie

1

Praktijk te Meeuwen

Intake (uitlezen): € 113


Behandeling: € 185/huurweek


Eerst dient er een intake gedaan te worden waarna de behandelingen kunnen starten.

Maak een afspraak
2

Bij u aan huis

Intake (uitlezen): € 190


Behandelingen: € 185/huurweek


Eerst dienst er een intake gedaan te worden waarna de behandelingen kunnen starten.

Maak een afspraak