Mobiele massages op verplaatsing en aan huis, met een eigen praktijk te Oudsbergen (Meeuwen).

Met lichaam en geest in balans kunt u genieten van een massage via onze mobiele massages op verplaatsing, bij u thuis of in onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen), regio Kinrooi. Als professioneel massagetherapeut en TCCM therapeut zorgt Jeroen ervoor dat uw lichaam volledig ontspant, en dat uw pijnklachten, stress en vermoeidheid vermindert.

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een professionele massage.

  • Bij u thuis
  • Op locatie
  • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online
Mobiele massages op verplaatsing en aan huis

Massages zijn goed tegen stress, rugpijn en zoveel meer

Zowel voor ontspanning als therapie kan u terecht bij lichaam en geest in balans. Tijdens onze mobiele massages en bij een massage of behandeling in onze praktijk in Oudsbergen (Meeuwen), regio Kinrooi, wordt er voor elke persoon uitgebreid de tijd genomen. Met een drankje tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar waar u nood aan heeft en wat uw specifieke klachten zijn. Tijdens de massage wordt er extra tijd besteed aan het verlichten van bepaalde klachten die u heeft.

Heeft u vragen over onze (mobiele) massages of behandelingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met lichaam en geest in balans.

Therapeutische behandelingen en ontspanningsmassages

Een massage kan zowel voor ontspanning en therapie. Een massage voor ontspanning is ideaal om even uit de dagelijkse sleur te komen, uzelf eens goed te laten verwennen. Verschillende zintuigen worden geprikkeld tijdens een ontspanningsmassage, denk maar eens aan de overheerlijke geur van de massageolie, de rustgevende muziek op de achtergrond en daarbij een professionele massage.

Een massage stimuleert ook de bloedsomloop. Het bloed brengt voedingsstoffen naar onze cellen en voert afvalstoffen vanuit onze cellen terug af. U zal zich dus “beter in uw lichaam” gaan voelen en gezonder. Meer rust in uw hoofd, een betere weerstand en gezondheid, zeker de moeite om regelmatig een massage te nemen. Een massage is dus zeker geen overbodige luxe. En met onze mobiele massages en onze praktijk in Oudsbergen (Meeuwen) – regio Kinrooi – kunt u genieten van een massage op de plaats die u verkiest.

Mobiele massages op verplaatsing en aan huis

Professionele massages en behandelingen

Mobiele massages op verplaatsing en aan huis

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat het stressgehalte in het lichaam daalt, u slaapt beter omdat u meer ontspannen bent en u zal zich ook energieker voelen. Doordat het stressgehalte in het lichaam daalt zal onze immuniteit ook verbeteren waardoor we minder vatbaar worden voor kwaaltjes en bepaalde ziektes.

Lees meer
Mobiele massages op verplaatsing en aan huis

Therapeutische massages en behandelingen

Ook zijn er de therapeutische massages en behandelingen. Deze hebben niet alleen het doel om u te ontspannen, maar des te meer om bepaalde klachten te verminderen of weg te werken. Bij een therapeutische massage of therapeutische behandeling zal er naar het hele lichaam gekeken worden. Het is natuurlijk fijn als de klachten afnemen of verdwijnen, maar om deze weg te houden is het nog veel belangrijker om de oorzaak aan te pakken. Tijdens een therapeutische behandeling zal er dus op zoek gegaan worden naar de oorzaak van een bepaald probleem. Van het moment we de oorzaak weten kunnen we ook een gepaste therapie opstarten.

Lees meer
Mobiele massages op verplaatsing en aan huis

Behandelingen

Naast massages zijn er ook nog andere behandelingen mogelijk zoals EternaZen Recovery Arrangement, Cacao Massage Ceremonie en bioresonantie. Hierbij kan er goed gewerkt geworden tegen chronische pijnen en ontstekingen. Zo kunnen we u op de best mogelijke manier helpen.