Massage aan huis in Limburg: Hasselt, Genk, Maaseik, Sint Truiden

Wij komen in volledig de provincie Limburg voor de massage aan huis die jij wilt. Voor ontspanning, sport of therapie moet je bij ons zijn. Al de massages zijn toegankelijk voor iedereen. Mannen, vrouwen en kinderen. Veel mensen hebben een druk leven en hebben vaak naast hun werk en huishouden geen of weinig tijd over voor hunzelf. Als je eindelijk thuis bent aangekomen na het aanschuiven op de Kempische Steenweg of Genkersteenweg vanuit Hasselt of Genk dan ben je blij dat jouw dag erop zit! Dan nog eens de auto instappen om naar naar de massagetherapeut te rijden, daar heb je niet zo heel veel zin in natuurlijk. Gelukkig hebben wij daar de ideale oplossing voor gevonden. Een massage bij jou aan huis voor ontspanning, sport of therapie in Hasselt, Genk, Maaseik, Sint-Truiden, … Volledig de provincie Limburg.

Specialist in massage aan huis in Hasselt, Maaseik, Genk en Sint-Truiden

Wij zijn gespecialiseerd in massages aan huis in de hele regio Limburg, inclusief haar grootste steden: Hasselt, Genk, Maaseik en Sint-Truiden. Een massage aan huis geeft het voordeel dat jij in de je eigen vertrouwde omgeving kan genieten van een welverdiende massage. Nadien moet je niet meer de auto in om naar huis te rijden want je bent al thuis, je kan dus dadelijk plaatsnemen voor de tv, in bad of in bed voor een goede nachtrust. Ook ’s avonds tot 22u zijn massages aan huis mogelijk, zo vinden we altijd het beste moment voor jou. Een massage aan huis, daar hoort natuurlijk een perfecte service bij. Wij verzorgen de handdoeken, een massagetafel, massageolie, ontspannende muziek en handen van een echte specialist. Hiervoor zijn we ook met een team van twee, zo kunnen we jou altijd de beste kwaliteit geven. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats.

Tarieven voor massage aan huis regio Limburg

Een massage aan huis hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk komen er heel wat kilometers bij kijken als we naar Hasselt, Genk, Maaseik of Sint-Truiden rijden. Maar geen zorgen, deze kilometers nemen wij volledig voor onze rekening. Je betaalt in de hele provincie Limburg dus GEEN kilometervergoeding.

Onze tarieven zijn:

  • € 99 voor 1u massage aan huis
  • € 144 voor 1u30 massage aan huis
  • € 190 voor 2u massage aan huis

Reserveer een massage aan huis in Limburg: Hasselt, Genk, Maaseik, Sint Truiden

Reserveer jouw massage aan huis in Limburg online door de knop “boek online” te klikken, bel ons of stuur een e-mailtje. Na de reservatie contacteren we je nog even voor het adres te noteren en de boeking te bevestigen, zo ben je zeker dat je ons voor een massage of duomassage aan huis mag verwachten op het gewenste tijdstip. Woon je in een andere regio? Ontdek dan onze andere regio’s voor mobiele massages.

Liever een massage op onze locatie te Oudsbergen (Meeuwen - Limburg)?

Wil je toch liever naar een ruimte komen omdat je dat meer het gevoel geeft dat je even “weg” kan zijn van de dagelijkse sleur of omdat je geen plaats hebt thuis? Dan ben je van harte welkom in onze praktijkruimte te Poortstraat 19, 3670 Oudsbergen – In het midden van de provincie Limburg. Na de massage is er ook een mogelijkheid om te douchen of kan je gebruik maken van onze fantastische infrarood sauna. Goed voor de spieren te ontspannen, pijn te verminderen in nek, schouders en onderrug en actief te detoxen. We verwelkomen je graag op afspraak bij ons.

Terug naar overzicht
massage aan huis Limburg