Ontspan en herstel met onze mobiele massages op verplaatsing of bij u aan huis

Welkom bij Lichaam en Geest in Balans - dé specialist in ontspanning en herstel in Limburg en Vlaams-Brabant!

Professionele mobiele massages, bij jou thuis

Bij Lichaam en Geest in Balans bieden wij jou de ultieme massage-ervaring, gewoon bij jou thuis. Uw vaste masseur komt naar jou toe, voorzien van alles wat nodig is voor een heerlijke massage ervaring op verplaatsing of bij u aan huis

Een complete ervaring

Bij ons hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij brengen een comfortabele massagetafel met een zachte matras mee, waarop je volledig kunt ontspannen. Daarnaast gebruiken we warme olie en zorgen we voor rustgevende muziek om helemaal in de juiste sfeer te komen. En natuurlijk een professionele masseur die de vaardigheden heeft om jouw spieren los te maken, stress en vermoeidheid te verminderen en jou de energie te geven om verder te gaan.

Gemak en comfort voorop

Bij Lichaam en Geest in Balans geloven we dat ontspanning eenvoudig moet zijn. Daarom hebben we ons proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Jij hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een massages op verplaatsing of bij u aan huis en wij regelen de rest. Geen gedoe met reizen naar een salon, geen parkeerproblemen – gewoon pure ontspanning binnen handbereik.

Maak vandaag nog een afspraak

Gun jezelf de ultieme ontspanning en herstel met onze mobiele massage op verplaatsing of bij u aan huis. Neem contact met ons op of boek online en plan jouw afspraak in Limburg of Vlaams-Brabant. Laat ons voor jou zorgen, terwijl jij geniet van een heerlijke massage in de comfort van je eigen huis.

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een professionele massage.

  • Bij u thuis
  • Op locatie
  • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online

Ons aanbod aan massages en behandelingenop verplaatsing of bij u aan huis