Kwalitatief, resultaatgericht en unieke 4 handen massages

Wij staan voor kwaliteitsvolle en unieke massages. Onze nadruk ligt altijd op het behalen van de beste resultaten, zowel voor ontspanning als voor therapie. Een nog diepere ontspanning zoals nooit tevoren maken wij mogelijk met de de 4 handen massage. Vloeiende bewegingen afgewisseld met drukpunten en verschillende massagetechnieken geven u een onvergetelijke ervaring en een nog diepere ontspanning als nooit tevoren.

Waarom een 4 handen massage

Doordat wij met 2 personen synchroon masseren zal het niet meer mogelijk zijn voor de hersenen om dit te kunnen volgen, hierdoor wordt al de controle losgelaten. Omdat u in volledige overgave komt en de diepste ontspanning ervaart is de 4 handen massage de beste massage om “los” te laten. De 4 handen massage zorgt ervoor dat je na de massage dichter bij jezelf komt, weer volledig opgeladen bent, maar tegelijkertijd toch een diepe ontspanning ervaart.

Een mobiele, 4 handen massage bij u aan huis

Dichter bij jezelf gekomen, volledig opgeladen en een uiterst diepe ontspannen. Na zo’n massage heeft u natuurlijk geen zin meer om in de auto te stappen. Dat moet ook helemaal niet, plof na de massage in de zetel of neem een warme douche of ligbad zodat u goed kunt genieten. Wij komen bij u aan huis en zetten alles op binnen een tijd van 5 minuten. Rustgevende muziek, een professionele massagetafel, handdoeken en lekker ruikende olie, wij zorgen ervoor. Pas als alles perfect is opgeruimd en u in een diepe ontspannen bent, vertrekken wij terug. Wij komen bij u aan huis in de volledige provincie Limburg en grote delen van Vlaams-Brabant en Leuven. Heeft u toch liever een andere ruimte dan uw huis, daar hebben wij ook aan gedacht. U bent ook altijd welkom in onze studio te Kinrooi.

Uw 4 handen massage unieker als nooit tevoren

Een 4 handen massage is zo al uniek. Maar wij komen zelfs tot bij u aan huis, dat maakt het nog unieker. Daar stoppen wij niet, combineer uw mobiele massage aan huis met een shirodhara behandeling tijdens uw massage. U wordt dus als het ware synchroon gemasseerd met 4 handen terwijl u geniet van een shirodhara behandeling. Als u het overweegt om naar Kinrooi te komen dan is het zelfs mogelijk om van een 4 handen- hotstone massage te genieten. De diepste ontspanning die u zich maar kan voorstellen vindt u bij Lichaam en geest in balans.

Praktische zaken

U kiest voor een mobiele massage bij u aan huis in de provincie Limburg of Vlaams-Brabant tot Leuven of in onze praktijk te Oudsbergen.

  • van woensdag - zondag te boeken
  • beschikbaar in volledig de provincie Limburg en de regio’s in Vlaams-Brabant tot Leuven
Terug naar overzicht
4 handen massage