Massage aan huis in Vlaams-Brabant: Aarschot, Leuven, Diest, Tienen

Een ontspannende massage of een therapeutische behandeling aan huis is bij ons mogelijk in volledig de provincie Vlaams-Brabant. Of je nu woont in Aarschot, Leuven, Diest of Tienen, de massage specialist komt met zijn massagetafel, oliën, ontspannende muziek en al de massagebenodigdheden tot bij jou aan huis. Woon je midden in een stadscentrum of woon je rustig tussen velden ver verwijderd van de stedelijke gebieden? Ik kom graag tot bij jou voor een welverdiende ontspannings-, sportmassage of therapeutische behandeling.

Ben je op vakantie of weekend in Vlaams-Brabant? Denk dan eens aan een fantastische massage bij jou op hotel of één van de mooiste b&b’s in Vlaams-Brabant:

  • The Forest House in Tielt-Winge is een houten chalet midden het bos in Houwaert waar je volledig tot rust kan komen, al dan niet met een aanvullende massage voor jou of jullie beiden, want duomassages aan huis of om eender welke locatie zijn ook mogelijk.
  • B&B Brokantie in Roosdaal waarin je wordt teruggeschoten naar de 20ste eeuw en je op een scooter het Pajottenland kan ontdekken. En geef nu toe, wat is leuker dan zo'n dag af te sluiten met een fantastische massage?!
  • B&B de Meren kan je midden in de Langdorpse bosen vertoeven. Een ideale locatie om een mooie fietstocht te starten en deze af te sluiten met een massage.
  • In Aarschot zijn er de 's Hertogenmolens om prachtig te overnachten naast de Demer in Aarschot.

Wil je het graag nog unieker maken? Kom dan zeker een kijkje nemen op “glamp & dine” in Averbode. Een indrukwekkende locatie in privé-domein De Vijvers in Averbode. Je slaapt er in een stijlvolle tent met een echt bed. Naast deze tent of in de tent is ruimte voor een ontspannende massage. Zo maak je je verblijf nog unieker en is de massage meer dan een top ervaring. Je licht namelijk vlak aan de vijvers waar je kan genieten van jouw massage met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond. ’s Morgens vroeg is er een heerlijke ontbijt voorzien, maar ’s avonds na jouw massage is er ook nog ruimte voor een Michelin-Experience en gastronomisch 5-gangen signature diner van chef Thijs Vervloet bij Restaurant COLETTE. Boek jouw unieke ervaring bij “glamp & dine” en vergeet zeker jouw massage niet te vermelden bij de reservatie.

Specialist in massage aan huis

Lichaam en geest in balans verzorgt mobiele massages bij u thuis of op locatie. Wij zijn echte specialisten in massage aan huis in Vlaams-Brabant. Een (duo) massage bij jou aan huis of in de tuin of op een locatie naar keuze is mogelijk. Maar daar stopt het niet. Ontspannende muziek, handdoeken en een comfortabele massagetafel voorzien wij zeker ook. Maakt ons dat specialisten? Nee, natuurlijk niet. Maar wat van ons specialisten maakt in massages aan huis is dat je altijd weet dat jouw massage specialist en docent Jeroen bij jou aan huis komt al dan niet vergezeld met zijn vaste collega en vrouw voor een duomassage. Heb Je bepaalde klachten? Dan zijn wij er ook, want wij helpen jou van je klachten af met onze unieke methode. Op zoek naar een massage, therapeutische behandeling, cupping of dry needling aan huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Uniek, vloeiende bewegingen in de massages, zacht of stevig, jij bepaalt hoe jouw massage aan huis eruit ziet.

Massage uitbreiden met privé wellness

Een leuke samenwerking bij Kzen Privé Wellness in Scherpenheuvel geeft jou de mogelijkheid om na de deugddoende massage te genieten van sauna, infraroodcabine, hammam, zwemspa, jacuzzi, ligweide en relaxruimte. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd terecht op de website van kzenwellness.be

Tarieven voor massage aan huis in Vlaams-Brabant

De tarieven voor een massage aan huis in Vlaams-Brabant hebben we heel eenvoudig gehouden. 1 uurtarief zonder kilometervergoeding.

  • 1u massage: €99
  • 1u30 massage: €144
  • 2u massage: €190

Reserveer een massage aan huis in Vlaams-Brabant: regio Aarschot, Leuven, Diest, Tienen, ...

Maak online een afspraak en reserveer een massage aan huis in Vlaams-Brabant van Aarschot, Leuven, Diest of Tienen naar Tielt-Winge, Roosdaal of de Langdorpse bossen. Na de reservatie bellen we jou altijd even op, zo weten we enerzijds welke massage je precies wilt of met welke klachten je zit en anderzijds zullen we hier ook vragen naar jouw locatie zodat we weten waar we moeten zijn. Wij bezorgen jou een unieke ervaring, niet zomaar een massage, maar een ervaring!

Terug naar overzicht
Massage aan huis in Vlaams-Brabant: Aarschot, Leuven, Diest, Tienen