Massage thuis of sportmassage thuis, de perfecte me-time?

Een massage thuis of sportmassage thuis heeft tal van voordelen. Je moet jezelf niet verplaatsen naar een andere locatie, je bespaart dus enorm veel tijd. Ook als je met kinderen zit thuis, je hoeft geen babysit te voorzien, gewoon even wachten tot ze in bed liggen en jij kan op je gemak genieten van een welverdiende massage thuis.

Massage thuis

Alles, maar dan ook echt alles wordt voorzien. Zijdezachte handdoeken, 100% natuurlijk massageolie, ontspannende muziek en een top-massage! Natuurlijk hebben ook er ook al aan gedacht dat we na de massage een handdoek op de vloer leggen en je slippers vlakbij de massagetafel zetten zodat je achteraf geen vetplekken moet opkuisen. Zo kan je thuis genieten van de beste massage zonder dat je moeite moet doen en tijd moet verliezen om jezelf te verplaatsen, een babysit te voorzien, …

Sportmassage thuis

Een massage thuis is al leuk, maar iedereen is uniek en heeft andere behoeftes. Een frequente sporter zal er dan zeker baad bij hebben dat zijn spieren los blijven en dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd na een sportieve inspanning. Wat is er leuker dan thuis te komen van de sportclub en dadelijk de massage op te kunnen kruipen om die verzuring eruit te laten masseren. Door te kiezen voor een sportmassage bij jouw thuis is het mogelijk om voor en/of na jouw inspanning de spieren in topconditie te houden, op deze manier kunnen jouw prestaties vele malen verbeteren. Zowel sportmassages, dieptemassages, orthomanipulatie therapie, Chinese dry needling als ontspanningsmassages zijn mogelijk bij jouw thuis.

Voordelen van massage of sportmassage thuis

De voordelen hebben we hierboven al even opgenoemd, maar het belangrijkste voordeel is toch wel zeker dat je minder stress ervaart. Stress zet zich maar al te vaak om in spierspanningen, net het geen waar we van af willen geraken. Stel je voor dat je thuis komt van je werkt en je kan gaan koken, de kids helpen met hun huiswerk, alles netjes opruimen om vervolgens de kids te slapen te leggen. Nu is er nog even tijd om je favoriete soap te bekijken om erna zelf onder de wol te kruipen. Stel dat je vervolgens nog een half uur heen rijdt voor een massage van een uur. Ben je thuis, zijn we 2u verder, en dat voor een massage van 1u?! Daar is helemaal geen tijd voor, dus komt de masseur toch gewoon bij jouw thuis. Een keer in de maand vervang je jouw favoriete soap door een uurtje massage in jouw eigen vertrouwde omgeving, perfect haalbaar met al de tijd die je hebt. Dus geen extra stress, wel meer ontspanning en dus minder stress waardoor je spieren eindelijk soepeler geraken. Een massage of sportmassage thuis zal jouw lichaam zo een enorme boost van geluk en gezondheid geven dat je elke maand opnieuw naar uit kijkt.

Tarieven massage of sportmassage thuis

De tarieven voor een massage of sportmassage of eender welke massage thuis zijn voor Limburg en Vlaams-Brabant gelijk. Er komen dus ook geen extra kilometervergoedingen bij.

  • 1u massage voor €99
  • 1u30 massage voor €144
  • 2u massage voor € 190
Terug naar overzicht
massage thuis - sportmassage thuis