Het gemak van een mobiele massage aan huis

Onze hoofdactiviteit is mobiele massages. U hoeft zich hierbij dus niet te verplaatsen, maar kiest een gezellige plaats uit in uw eigen woning waar u kunt genieten van een deugddoende massage. Na een massage bent u zo ontspannen of is er zo hard aan uw spieren gewerkt om alles los te krijgen dat u nadien het liefst een warme douche zou nemen om erna in uw zetel neer te ploffen. Het voordeel van een massage bij u aan huis is dan ook dat u dat perfect kan doen! U zelf hoeft helemaal niets te voorzien, enkel een ruimte naar keuze. Een professionele massagetafel, handdoeken, rustgevende muziek om bij weg te dromen en eventuele extra’s zoals onze draagbare shirodhara of infraroodlamp wordt allemaal bij u ter plaatse voorzien en opgesteld binnen een tijd van een 5 minuten! Zo snel ligt u op de massagetafel te genieten van één van onderstaande massages.

  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Reborn massage (met shirodhara)
  • Hotstone massage
  • Dieptemassage
  • Orthomanipulatie therapie
  • Fibromassage

Massages in de provincie Limburg

Al onze massages zijn vrij van kilometervergoedingen. Wij zijn begonnen in de provincie Limburg waar wij tal van tevreden klanten hebben. Enerzijds voor de ontspanningsmassages en anderzijds voor de ongelooflijke therapie die wij bieden. Wij komen voor een massage aan huis dus overal zoals in Hasselt, Beringen, Genk, Kinrooi, Lommel, Tongeren, Herk-de-Stad of eender welke plek u maar kan indenken in de provincie Limburg.

Mobiele massages in Leuven

Wij verwachten vanaf 1 september 2021 te starten in Leuven. Op deze manier willen we onze focus verleggen om zo meer mensen van dienst te kunnen zijn met onze professionele therapieën- sport- en ontspanningsmassages. Ook voor Leuven zullen wij geen kilometervergoedingen hanteren. Hou zeker onze website en Facebookpagina in het oog voor een leuke aanbieding wanneer onze mobiele massages in Leuven van start gaan.

Bioresonantie therapie aan huis

Tot slot hebben wij onze bioresonantie therapie waarbij ook behandelingen aan huis mogelijk zijn. Wij begrijpen dat chronisch pijnpatiënten niet altijd in staat zijn om naar een praktijkruimte te komen, daarom komen wij tot bij u aan huis. Op deze manier heeft u de beste behandeling bij u aan huis. Bioresonantie therapie betekent dat wij uw celfrequenties gaan harmoniseren om zo het zelf herstellend vermogen van uw lichaam aan te spreken. Wij gebruiken enkel de bioresonantie therapie volgens Paul Schmidt. Deze heeft zijn werking bewezen en is medisch goedgekeurd. Wij komen dus bij u aan huis voor het uitlezen en opstellen van een programma en u krijgt verder ook een toestel in bruikleen voor de therapie verder te zetten.

Terug naar overzicht