Massage & Sportmassage Maasmechelen, Maaseik, Dilsen-Stokkem

Een massage of sportmassage te Maasmechelen, Maaseik of Dilsen-Stokkem, dan bezoek je onze massagepraktijk te Oudsbergen (Meeuwen) of je boekt een massage bij jou aan huis.

Vele denken dat een sportmassage enkel voor sporters is en een gewone massage enkel wat strelen over het lichaam is, maar dat is het niet. Een sportmassage zorgt inderdaad voor betere sportprestaties, minder kans op blessures en een sneller herstel. Dat is logisch, want er treedt een verbeterde doorbloeding op waardoor de spieren soepeler worden. Ook het bindweefsel blijft hierdoor soepel wat de mobiliteit enorm verbeterd.

Een sportmassage is weggelegd voor iedereen. Soepelere spieren en een betere mobiliteit, wie wilt dat nu niet? Een sportmassage bij Lichaam en geest in balans gaat jouw spieren los en soepel maken, houdt rekening met specifieke wensen en combineert verschillende massagetechnieken en disciplines met elkaar. Denk maar eens aan guasha, cupping en Chinese Bone Setting. Een combinatie die ervoor zorgt dat er nog veel meer uit een sportmassage wordt gehaald.

Een massage voor ontspanning benadert het lichaam eerder op emotioneel vlak terwijl een sportmassage het lichaam voornamelijk op een fysieke manier benadert. Bij een sportmassage kneden we de spieren goed los en maken we knopen los terwijl we bij een ontspanningsmassage ervoor gaan zorgen dat je zoveel als mogelijk ontstresst.

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je stressniveau omlaag gaat. Je voelt jezelf eindelijk ontspannen omdat je de dagelijkse sleur wat kan loslaten. Hierdoor neemt spanning in je hele lichaam af. Je gaat er beter door slapen en je voelt je door de dag uit energieker omdat je niet meer met zo’n hoge dose stress te doen hebt.

Een ontspanningsmassage en sportmassage of therapeutische behandeling afwisselend laten doen bij Lichaam en geest in balans zorgt er voor dat je jezelf zowel mentaal als fysiek terug helemaal in balans voelt.

Boek nu

Een massage, sportmassage of massage op maat voor jouw welzijn

Welzijn is is het welbevinden van een persoon op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Een massage, sportmassage of massage op maat is dan ook de ideale keuze voor jouw welzijn te onderhouden. Je draagt met een massage zorgt voor je lichaam op zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak.

Een massage zorgt voor soepele spieren en meer beweeglijkheid in de gewrichten, dat komt jou op lichamelijk vlak alleen maar ten goede natuurlijk. Op geestelijk vlak zorgt een massage er dan weer voor dat je ontstrest waardoor je cortisol gehalte in je bloed afneemt waardoor je jezelf rustiger gaat voelen. Sociaal gezien is er ook nog zoiets als “huidhonger”. De allerbeste methode om huidhonger aan te pakken is dan ook een massage.

Jouw welzijn is van groot belang want dit bepaald hoe gelukkig dat jij je voelt. Een massage kan je dus gelukkiger maken in het leven. Een gelukkig persoon is een persoon die fysiek en mentaal in balans is en gezond is.

Beter voorkomen dan genezen met een massage

Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Als we ziek zijn willen we maar 1 iets, dat is genezen. Vandaar ook dat we beter voorkomen dan genezen. En dat kan perfect met een massage, maar onderschat ook niet het belang van gezonde en gevarieerde voeding, voldoende frisse lucht en voldoende innerlijke rust. Die innerlijke rust, dat is iets waar we met massage aan kunnen bijdragen.

Ben je inwendig heel rustig en heb je een laag stressniveau? Fantastisch! Zo moet het zijn. Helaas is dit niet bij iedereen zo. Veel mensen hebben stress door hun werk, de files, een druk huishouden en noem maar op. Dat verhoogt het cortisol gehalte in het bloed. Als dit chronisch is wordt het immuunsysteem onderdrukt en ben je sneller ziek. Massage helpt dus zeker bij een betere immuuniteit en je zal dus minder snel ziek worden.

Een lichaam met weinig spierspanningen, weinig spierknopen en een soepel en ontstrest lichaam is een lichaam met weinig afvalstoffen en dus ook wienig ziekmakende stoffen. Naast massage nog op zoek naar een manier om jezelf gezond te houden? Ontzuren en detoxen draagt ook bij tot een goede gezondheid en het voorkomen van tal van aandoeningen. Combineer dit met een massage bij Lichaam en geest in balans en geniet van gelukkige, gezonde dagen zonder al die stress.

Tarieven voor een massage & sportmassage Maasmechelen, Maaseik, Dilsen-Stokkem

De tarieven voor een massage & sportmassage te Maasmechelen, Maaseik en Dilsen-Stokkem starten voor een massage vanaf 30 minuten. Onderstaand vind je de tarieven van Lichaam en geest in balans terug.

  • 30 minuten massage: € 41
  • 60 minuten massage: € 77
  • 90 minuten massage: € 113
  • 120 minuten massage: € 140

Wil je liever een massage aan huis? Dat kan perfect! Wij vragen andere tarieven voor de massages aan huis, ongeacht het aantal kilometers. We blijven wel binnen Limburg en Vlaams-Brabant. De tarieven voor de massages aan huis zijn:

  • 60 minuten massage: € 99
  • 90 minuten massage: € 144
  • 120 minuten massage: € 190

Voor een massage & sportmassage te Maasmechelen, Maaseik, Dilsen-Stokkem moet je Oudsbergen (Meeuwen) zijn. In onze massagepraktijk te Meeuwen krijg je de beste massages met aangename warme massageolie en een kopje thee of water bij afsluit van de massage.

Terug naar overzicht
Cupping therapie en cups massage