EternaZen Recovery arrangement

Stimuleer je zintuigen en herstel je lichaam en geest met ons exclusieve EternaZen Recovery arrangement. Laat je verwennen met een combinatie van vijf zorgvuldig geselecteerde diensten om al je zorgen te laten vervagen en je volledig te herbronnen.

EternaZen Recovery Arrangement omvat:

 • 30” Lymfedrainage van de benen
  Ervaar de voordelen van lymfedrainage bij vermoeide benen. Deze behandeling bevordert de lymfecirculatie en helpt zwelling en vochtophoping te verminderen, zodat je benen lichter en verjongd aanvoelen.
 • 15" ademhalingsoefeningen
  Maak een diepere verbinding met jezelf en kom volledig tot rust met deze ademhalingsoefeningen.
 • 20” Infrarood sauna
  Verlicht je spierpijn en stimuleer de bloedcirculatie in onze infrarood sauna.
  Geniet van de rustgevende warmte die diep doordringt in je lichaam en versnel het natuurlijke ontgiftigingsproces.
 • Warm/koud voetbad en een drankje
  De poriën van je lichaam staan open na de infrarood sauna sessie. Het is goed om het lichaam 10 minuten te laten nawerken zodat het effect van de infrarood sauna sessie groter wordt. Dit doen we met een alka voetenbad en een lekker drankje.
 • 90” vier-handenmassage 
  Geef jezelf over aan de meest unieke volledige lichaamsmassage, die spanning verlicht, je welzijn verhoogt en je lichaam en geest in balans brengt. Niet met twee, maar met vier handen.

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor EternaZen Recovery arrangement

 • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online

De wondere wereld van de infrarood sauna

De voordelen van een infrarood sauna sessie zijn niet te onderschatten voor je gezondheid. We laten je graag kennismaken met een aantal positieve effecten die ze hebben op uw gezondheid.

Een van de belangrijkste voordelen van deze vorm van sauna is dat het een ontgiftende werking heeft op het lichaam. Door de opwarming wordt het lichaam aangemoedigd om gifstoffen en afvalstoffen via het zweet af te voeren. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat regelmatig gebruik van een infrarood sauna gunstig kan zijn voor ons cardiovasculair – en immuun systeem.

Onderstaand ontdek je 3 belangrijke voordelen van de infrarood sauna:

Ontgiften

Tijdens een infrarood sauna sessie verhoogt de temperatuur van het lichaam, wat resulteert in een toename van de zweetproductie. Door het zweten scheidt het lichaam afvalstoffen en toxines uit. Regelmatig gebruik van een infrarood sauna kan helpen om het lichaam te ontdoen van deze schadelijke stoffen en bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Cardiovasculaire gezondheid

De verwarmende effecten van een infrarood sauna kunnen helpen om het hart en de bloedvaten gezond te houden. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van een infrarood sauna de bloedsomloop kan verbeteren en het hart sterker kan maken door verhoogde hartslag en vaatverwijding.

Immuunsysteem

Het gebruik van een infrarood sauna kan ook voordelen hebben voor het immuunsysteem. De warmte stimuleert de productie van witte bloedcellen, die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van ziekte en infecties. Een versterkt immuunsysteem kan helpen om het lichaam beter beschermd te houden tegen virussen en bacteriën.

De Voordelen van lymfedrainage voor benen

De voordelen van lymfedrainage zijn zowel lichamelijk als geestelijk. Onderstaand zijn enkele van de belangrijkste voordelen van lymfedrainage voor de benen opgesomd:

 • Stress verlagen: Lymfedrainage heeft een kalmerend effect op het parasympathische zenuwstelsel, wat helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.
 • Verminderen van hoofdpijn: Door de verhoogde lymfecirculatie kan lymfedrainage hoofdpijn en migraine verlichten door de afvoer van afvalstoffen en spanning in het hoofd te verbeteren.
 • Beter slapen: Lymfedrainage verbetert de algehele ontspanning en helpt bij het reguleren van de slaap, waardoor de slaapkwaliteit verbetert.
 • Weerstand verhogen: Een effectief lymfestelsel helpt bij het weerstand bieden tegen ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën, waardoor lymfedrainage kan bijdragen aan een verbeterd immuunsysteem.
 • Herstelbevordering: Lymfedrainage kan helpen bij het versnellen van het herstel van verwondingen, kneuzingen en spierpijn door het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van de aanvoer van voedingsstoffen naar de weefsels.

Een gekalmeerde geest in een gezond lichaam

In deze moderne tijd, waarin stress en spanning vaak de overhand hebben, kan een volledige lichaamsmassage de perfecte oplossing zijn om tot rust te komen en de geest en het lichaam te kalmeren. Hieronder beschrijven we enkele van de belangrijkste voordelen van een volledige lichaamsmassage en hoe het kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Spierpijn verdwijnt met een volledige lichaamsmassage

Een van de belangrijkste voordelen van een volledige lichaamsmassage is verlichting van spierpijn. Stijve, gespannen of overwerkte spieren worden tijdens een massage weer soepel en ontspannen, wat resulteert in minder pijn en ongemak.

Bindweefsel wordt losgemaakt

Bindweefsel, het materiaal dat onze spieren, botten, gewrichten en organen omgeeft, kan verstrakken of verkleven door stress, overbelasting of blessures. Een volledige lichaamsmassage kan dit bindweefsel helpen losmaken en de beweeglijkheid en flexibiliteit verbeteren.

Stressvermindering dankzij  de vier-handenmassage

Massage helpt de productie van het chronisch stresshormoon cortisol te verlagen en de hoeveelheid gelukshormonen, zoals endorfine, serotonine en dopamine, te verhogen. Dit resulteert in een diepere ontspanning, verminderde stress en een verbeterd gevoel van welzijn. Deze massage wordt met vier-handen (2 personen) uitgevoerd om een nog dieper gevoel van ontspannen mee te kunnen geven.

Hoofdpijn en nekpijn verdwijnt

Veel mensen ervaren regelmatig hoofdpijn en nekpijn, wat vaak wordt veroorzaakt door spierspanning of slechte houding. Een volledige lichaamsmassage kan deze spanning verlichten en de pijn verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Rood licht therapie

Prijs en beschikbaarheid

Het EternaZen Recovery Arrangement is niet zomaar een massage is een hele ervaring voor zowel lichaam als geest. Een ervaring van wel 2u45 voor € 320.

Boek nu!

Boek nu en trakteer jezelf op een verkwikkende en helende ervaring. Om je EternaZen Recovery arrangement te reserveren, klik op onderstaande knop of bel ons op +32 486 75 03 32

Maak een afspraak