Cacao Massage Ceremonie

Verbind, Herbron en Herontdek met je Hart

Voel je de behoefte om te herbronnen en verbinding te maken met je hart? Wil je jouw creativiteit optimaliseren en nieuwe inzichten in je leven ontdekken? Dan is onze unieke Cacao Massage Ceremonie ideaal voor jou.
Wij bieden een holistische ervaring aan iedereen die met het hart wil leven, nieuwe verbindingen wil maken en zichzelf wil uitdagen in het leven. Ontdek de magie van cacao en laat je onderdompelen in een onvergetelijke reis naar het hart.

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor Cacao Massage Ceremonie

  • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online

Wat is een Cacao Massage Ceremonie?

Verbind met je hart

Door een harmonieuze combinatie van een ceremonieel cacao drankje, een ontgiftende infrarood sauna sessie, een uitgebreide lichaamsmassage en, indien gewenst, een verkwikkend koud dompelbad, biedt de Cacao Massage Ceremonie je de perfecte kans om verbinding te maken met je hart en te leven met passie en enthousiasme.

Herbron en herontdek je energie

Geef jezelf de gelegenheid om te herbronnen en nieuwe energie op te doen. Deze ceremonie is ontworpen om je gedachten en zorgen even op pauze te zetten en je te helpen focussen op wat echt belangrijk is in het leven. Laat stress en negativiteit achter je en omarm een hernieuwd gevoel van welzijn en balans.

Optimaliseer je creativiteit

Cacao staat bekend om zijn positieve invloed op de creativiteit. Tijdens onze ceremonie ontketenen we je innerlijke kunstenaar, door je lichaam en geest te stimuleren en je verbinding met je hart te versterken. Laat je inspiratie de vrije loop en dompel jezelf onder in een wereld van grenzeloze creatieve mogelijkheden.

Geniet van de gezondheidsvoordelen van cacao

Afgezien van de spirituele en emotionele voordelen, biedt onze Cacao Massage Ceremonie tal van gezondheidsvoordelen die je algehele welzijn verbeteren. Cacao bevat antioxidanten, verbetert je bloedsomloop en bevordert een gezonde huid. Wat is er niet om van te houden?

Hoe verloopt een ceremonie?

Onze unieke ceremonie bestaat uit vier belangrijke stappen:

  • Ceremonieel cacao drankje: Laat je innerlijke reis beginnen met een heerlijk cacao drankje, bereid volgens traditionele recepten.
  • Hartopeners: Een aantal oefeningen, gecombineerd met ademhaling en rekken, zorgen voor een directe verbinding met je hart.
  • Infrarood sauna sessie: Laat je spieren ontspannen en je lichaam ontgiften met een verkwikkende infrarood sauna sessie.
  • Volledige lichaamsmassage: Geniet van een ontspannende en helende massage die je lichaam en geest in harmonie brengt.
  • Koud dompelbad (optioneel): Indien gewenst, kan je de ceremonie afsluiten met een verfrissend koud dompelbad om je lichaam te revitaliseren.

Ontdek nu hoe de Cacao Massage Ceremonie je innerlijke rust kan geven en je kan helpen om je grenzen te verleggen. Onze op maat gemaakte ervaring zal je zeker verrassen met de kracht van cacao en de voordelen die het voor je welzijn biedt.

Boek nu je Cacao Massage Ceremonie

Wacht niet Langer, boek nu jouw Cacao Massage Ceremonie!.Trakteer jezelf op een verkwikkende en helende ervaring.

Maak een afspraak