Bachbloesem therapie met bioresonantie therapie en massage

Bij Lichaam En Geest In Balans kan je terecht voor massages, bioresonantie therapie en bachbloesem therapie. Wij zijn voor een holistische aanpak waar Bach bloesem therapie ook voor staat. In het beste geval zullen wij gezondheidsproblemen trachten te voorkomen en indien nodig ondersteunen wij bij het aanpakken van gezondheidsproblemen. Een ziekte komt voort uit het niet in balans zijn van een individu, dit zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Het lichamelijke kan niet zonder het psychische en het psychische niet zonder het lichamelijke. Je bent jouw gedachten zeggen ze ook wel eens. Door bioresonantie therapie te koppelen met bachbloesem therapie en eventueel een massage kunnen we het beste resultaat bekomen.

Het belang van een lichaamsmassage

Bij een lichaamsmassage kunnen we verschillende spanningspunten voelen en eventuele scheefstand van het bekken bekken en/of wervels ontdekken. Bij scheefstand zullen we deze ook corrigeren. Het is van groot belang dat het lichaam in evenwicht is, een lichaam dat uit evenwicht is kan allerlei problemen gaan vertonen. Hierbij kan je al snel denken aan bijvoorbeeld hielspoor, maar ook in het geval van een allergie kan men baat hebben met het corrigeren van het bekken. Dus zowel een massage, bachbloesem therapie als bioresonantie therapie zitten in elkaar verweven en geven gecombineerd het beste effect op een holistische gezondheid. Ontdek onze massagebehandeling hier.

Het belang van bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie of oscillatie therapie is een therapie waarbij men het lichaam op frequenties gaat uitlezen en gaat behandelen. Bioresonantie therapie is de meest geschikte therapie voor een holistische behandeling. Meer informatie over bioresonantie therapie vind je hier.

Bachbloesem-, bioresonantie- en massagetherapie in één

Door bachbloesemtherapie, bioresonantie therapie en massagetherapie te koppelen met elkaar krijg je het beste resultaat, een enorme gezondheidsboost en zoveel meer energie.

Terug naar overzicht