Bioresonantie therapie aan huis in Limburg

Bioresonantie therapie in onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen) of bij jou aan huis is mogelijk in Limburg en Vlaams-Brabant. Het bioresonantie toestel en al de benodigdheden worden meegenomen tot bij jou aan huis, dit is uniek en biedt een enorme meerwaarde. Je verliest geen kostbare tijd en je hebt alles in huis. Zo voorkom je ook dat je bepaalde medicatie vergeet mee te brengen naar de praktijk in Meeuwen.

Het kan van belang zijn dat jouw bioresonantie therapeut weet welke medicijnen je neemt alvorens te starten met de bioresonantie therapie. Bij bioresonantie therapie aan huis heb jezelf altijd alles bij de hand. Wanneer je een bioresonantie therapie behandelprogramma start bij jou aan huis is het mogelijk om een bioresonantie toestel gedurende een bepaalde periode bij te houden zodat jij in alle comfort en wanneer het jou uitkomt de behandeling kan doen. We vragen enkel om na de geplande sessies het apparaat terug te brengen naar de praktijk te Oudsbergen (Meeuwen). Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons.

Bioresonantie therapie aan huis in Limburg en Vlaams-Brabant

Of je nu woont in Hasselt, Leuven, Kampenhout of Maasmechelen. Het maakt niet uit in welke gemeente je woont. Wij komen aan huis voor bioresonantie therapie in Limburg en Vlaams-Brabant, en dit zonder enige kilometervergoeding. Veel plaats heb je niet nodig, enkel een stoel of zetel en een stopcontact in de buurt. Binnen een 5-tal minuten is alles opgesteld en kunnen we beginnen met de bioresonantie therapie. We starten eerst met de oorzaak te vinden van het symptoom, van hier uit kunnen we verder gaan kijken en stellen we een behandelprogramma op. Natuurlijk is het niet altijd nodig om een behandelprogramma op te stellen, het kan soms ook voldoende zijn om een aantal supplementen bij te nemen. Al de nodige informatie hieromtrent zal je ontvangen na jouw eerste bioresonantie therapie sessie. Zowel het achterhalen van de oorzaak als het behandelen hiervan kan perfect bij jou aan huis in Limburg en Vlaams-Brabant of in onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen).

Wat is bioresonantie therapie?

In het kort gezegd is bioresonantie therapie een therapie met trillingen en frequenties. Wij kunnen als het ware met ons bioresonantie apparaat achterhalen welke celfrequenties een verstoring vertonen. Deze verstoring kunnen wij vervolgens herstellen door een juiste trilling hierop uit te sturen met het apparaat. Het herstel van de cel zorgt er op zijn beurt voor dat het probleem verdwijnt, de pijn wegebt of de ziekte verdwijnt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Informeer ervoor bij jouw bioresonantie specialist (klik hier) om meer te weten over wat de mogelijkheden zijn voor jou specifiek. Onderstaand vind je een uitgebreide uitleg terug over de werking van de bioresonantie therapie.

Het is een fantastisch moment wanneer mensen vertellen dat ze zich beter voelen ondanks dat sommigen er in het begin heel sceptisch over zijn.

Natuurlijk wordt er vaak de vraag gesteld, “wat is bioresonantie therapie nu eigenlijk?”. Bioresonantie therapie is een niet invasieve, maar tegelijk een zeer effectieve methoden om het lichaam zich op allerlei vlakken te laten herstellen.

Het is belangrijk dat we terug holistisch gaan denken. Hierdoor kunnen we mensen ook veel beter helpen. Denk maar eens aan de fabel “sis blind”.

Bioresonantie therapie staat voor een natuurlijk proces wat enkel optreedt wanneer objecten met dezelfde trilling elkaar ontmoeten. Een perfect voorbeeld hiervan is dat wanneer je 2 stemvorken neemt en 1 stemvork activeert er een zelfde trilling trilling ontstaat in de andere stemvork. Het geluid van de eerste stemvork zal dus ook overgenomen worden door de 2de stemvork. Het is hierbij wel van groot belang dat de 2 stemvorken exact dezelfde grootte hebben en uit hetzelfde materiaal bestaan. Bioresonantie therapie of oscillatie therapie werkt volgens dit principe.

Een ander voorbeeld om bioresonantie therapie te beschrijven met betrekking tot ons lichaam is het zonlicht. Wanneer onze huid wordt blootgesteld aan de zon kleurt de huid bruin. De reden hiervoor is niet simpelweg een warmte-effect op de huid. Anders zouden we ook bruinen door gebruik van de sauna te maken. De eigenlijk reden is de aanwezigheid van ultraviolet licht in het zonlicht met een golflengte van 10-400nm wat correspondeert met een frequentie van 1500-750 THz. Ultraviolet licht heeft de capaciteit om de pigmentatie te stimuleren, hierdoor wordt onze huid donkerder. Pigmentatie is slechts één deel dat getriggerd wordt door zonlicht, de productie van vitamine D is een andere.

Bioresonantie therapie volgens Paul Schmidt is uniek doordat er rekening wordt gehouden met de juiste amplitude, frequentie vormen zoals harmonieuze trillingen, vierkant- en driehoekige golven (welke we willen vermijden) en het rotatie veld (links- of rechts roterend) waarin de frequentie zich bevindt.

De intensiteit van een trilling wordt hier bepaald door de amplitude. Bioresonantie therapie volgens Paul Schmidt geeft hier uitstekende resultaten bij.

Ons heel lichaam bestaat uit trilling of oscillaties. Oscillatie therapie of bioresonantie therapie gaat voorbij het moleculair niveau en dus ook het genetisch niveau. De bioresonantie therapie volgens Paul Schmidt is de bioresonantie therapie die bij ons wordt gebruikt. Dit apparaat is in staat de beste holistische behandelingen te geven en kan elektrosmog, virussen, bacteriën, schimmels, sporen en zoveel meer detecteren. Ook voor zeer uiteenlopende klachten en chronische pijnen is de bioresonantie therapie een ideale behandeling.

Verder is het zo dat de materie die wij visueel waarnemen bestaan uit atomen (indivisible in het Grieks). Een atoom bestaat uit een positief geladen kern (protonen en neutronen welke elk opgebouwd zijn uit 3 quarks) en een negatief geladen schil (elektronen). Het is ook zo dat niet alleen licht, maar eender welke materie karakteristieke golf eigenschappen heeft. Dit komt omdat elk element een bepaalde spin heeft, dus een intrinsiek rotatie impuls. Vandaar dat het ook mogelijk is om er met het bioresonantie apparaat achter te komen welke elementen positieve of negatieve invloeden op jouw lichaam uitoefenen.

Tarieven bioresonantie therapie aan huis (Limburg en Vlaams-Brabant)

  • Bioresonantie therapie aan huis: € 190,00
  • Bioresonantie therapie behandeling (huur) aan huis: €167 per week (Enkel beschikbaar vanaf 7 dagen)

Tarieven bioresonantie therapie in de praktijk de Oudsbergen (Meeuwen)

  • Bioresonantie therapie te Oudsbergen (uitlezen): €113
  • Bioresonantie therapie behandelingen: €32 per behandeling

Terug naar overzicht
bioresonantie therapie Limburg