Rugpijn in de bovenrug vermindert met therapie op maat

Rugpijn in de bovenrug is heel vervelend en straalt vaak verder uit naar de nek. Pijn in de bovenrug gaat dan ook vaak gepaard met nekpijn en hoofdpijn, maar dat moet natuurlijk niet altijd. Vaak wordt er bij pijn in de bovenrug of nek enkel gemasseerd ter hoogte van de bovenrug of de nek. Maar het is van groot belang dat we niet vergeten te kijken van waar de rugpijn precies vandaan komt. Bij therapie op maat vermindert de pijn omdat we op zoek gaan naar de oorzaak van het symptoom en zullen wij bijvoorbeeld bij scheefstand van een wervel deze corrigeren, bij een bijkomende klacht zoals krachtverlies in de handen zullen we specifieke punten op de schouders erbij behandelen. De borstspier wordt ook altijd goed meegenomen bij een rugmassage. Zelf hecht ik heel veel aandacht een totaal behandeling, dus niet enkel het symptoom, maar ook de oorzaak.

Pijn tussen de schouderbladen verminderen

Therapie op maat vermindert pijn tussen de schouderbladen en is ideaal voor knopen los te maken, spanningen te verminderen tussen de schouderbladen en te het lichaam te corrigeren. Maar vergeet zeker het effect van jezelf te stretchen niet. Door 3 keer per dag te stretchen kan je al enorm veel bereiken. Stel dat je pijn tussen de schouderbladen hebt doordat je schouders naar vòòr staan, dan is het van groot belang om je borstspieren te rekken. Door je borstspieren te rekken worden deze langer en krijgen de spieren rondom de schouderbladen minder spanning. Minder spanning betekent natuurlijk ook minder pijn. Ook de deltaspier (spier rondom je schoudergewricht) en  je nek zijn belangrijk om te stretchen bij pijn tussen de schouderbladen). Dus stretch je nek, borstspier, deltaspier en schouderbladen (bovenrug) voor een verminderde spanning in de omgeving van de bovenrug. Je bent ook altijd welkom voor een massagebehandeling op maat waarin we de spieren en botten terug in hun oorspronkelijke toestand brengen om zo de pijn tussen de schouderbladen te verminderen en zelf volledig weg te krijgen.

Therapie op maat bij hielspoor

Regelmatig krijg ik klanten over de vloer met hielspoor. Het is bij deze personen ontzettend belangrijk om te kijken naar een eventuele scheefstand van het bekken en/of beenlengte verschil bij mensen met hielspoor (wat helaas vaak vergeten wordt). Dit zijn namelijk de 2 meest voorkomende oorzaken. Hielspoor ontstaat door een foutief steunvlak van de voet. De oorzaak kan dus zijn dat het bekken scheef staat of de dat er beenlengteverschil is of een probleem met de knieën, enkels, het scheenbeen, … Vanaf het moment dat alles los is en rechtstaat vanaf het bekken naar beneden kan je op een rustige manier herstellen van hielspoor. Therapie op maat vermindert jouw pijn en helpt je af van jouw klachten.

Boek online

Onze tarieven voor een therapie op maat

Therapie op maat vermindert pijn in de rug, nek en behandelt klachten zoals hoofdpijn, hielspoor en nog vele anderen.

Onze tarieven voor therapie op maat zijn:

  • € 41 voor 30 min.
  • € 77 voor 60 min.
  • € 113 voor 90 min.

Terug naar overzicht
Therapie op maat vermindert pijn door een holistische behandeling