Krijg onmiddellijk verlichting van pijn met een Tok Sen massage

Heb je last van spierpijn of stijve spieren en wil je hier graag van afkomen? Dan is een Tok Sen massage misschien wel iets voor jou! Je hebt Onmiddellijk pijnverlichting met een Tok Sen massage met deze bijzondere massage techniek. Tok Sen komt oorspronkelijk uit Thailand en heeft als doel om blokkades in het lichaam op te heffen en zo pijn te verlichten. Maar hoe werkt dit precies en wat kun je verwachten tijdens een Tok Sen massage? In deze blog lees je er alles over!

Tok Sen massage voor het verwijderen van spierknopen

De basis van de Tok Sen massage is het gebruik van een speciale hamer en beitel, gemaakt van hout. Deze worden gebruikt om zachte tikken en klopjes op de spieren uit te oefenen, met als doel om trillingen door het lichaam te laten gaan. Deze trillingen zorgen ervoor dat eventuele blokkades en knopen in de spieren worden losgemaakt, waardoor de doorbloeding weer op gang kan komen en er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren kunnen stromen. Hierdoor wordt de pijn verlicht en kunnen eventuele stijve of verkrampte spieren weer ontspannen. De beste Pijnverlichting met Tok Sen massages

Het geven van een Tok Sen massage

Een Tok Sen massage wordt meestal uitgevoerd op de rug, schouders en nek, maar kan ook op andere delen van het lichaam worden toegepast. De masseur begint met het insmeren van de te behandelen gebieden met olie, om de huid soepel te maken en de hamer en beitel beter te laten glijden. Vervolgens wordt er rustig begonnen met het maken van de zachte tokkels, om het lichaam te laten wennen en eventuele pijnlijke plekken te identificeren. Daarna worden de tokkels harder en sneller, om de trillingen door het hele lichaam te laten gaan. Dit kan in het begin een wat onwennig gevoel geven, maar als snel zal het zeer ontspannend aanvoelen.

Wat kan je verwachten van een Tok Sen massage

Tijdens de Tok Sen massage kan het zijn dat je allerlei sensaties voelt in je lichaam. Zo kan het zijn dat je tintelingen voelt, of dat je spieren gaan schokken of trillen. Dit is een volstrekt normale reactie en een teken dat de behandeling zijn werk doet. De masseur zal je continu begeleiden en checken of alles oké is en of de druk en intensiteit van de massage goed voor je zijn.

Conclusie - Tok Sen massage

Heb je last van spierpijn of stijve spieren en ben je benieuwd of een Tok Sen massage iets voor jou is? Overweeg dan om dit eens te proberen! Zoals we hebben gezien kan deze massage techniek zeer effectief zijn bij het opheffen van blokkades en het verlichten van pijnlijke spieren. Uiteraard is het wel belangrijk om altijd eerst goed te overleggen met jouw professionele masseur of deze behandeling geschikt is voor jou. Maar met de juiste voorbereiding en begeleiding kan een Tok Sen massage een geweldige manier zijn om je spieren weer optimaal te laten functioneren en heb je de beste pijnverlichting met Tok Sen massages! Boek nu jouw Tok Sen massage!

Terug naar overzicht
Pijnverlichting met Tok Sen massages