Mobiele massages in Leuven

Vanaf nu zijn wij ook actief in Leuven en omstreken voor de mobiele massages aan huis. Onze passie om mensen te helpen met kwalitatieve massages willen wij u zo veel mogelijk laten ervaren. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, vandaar zullen wij enkel ’s maandags actief zijn met mobiele massages aan huis in en rond Leuven. Natuurlijk zullen er naar de toekomst toe extra dagen bij komen.

Massages aan huis in Leuven zonder extra kosten

U betaalt enkel voor de mobiele massage aan huis, voor de kwaliteit, voor uw beleving, voor uw gezondheid. De kosten van het vervoer naar de regio Leuven nemen wij volledig op ons, zo weet u altijd de prijs op voorhand. Zowel in het centrum van Leuven als erbuiten komen wij bij u aan huis.

Ook duomassages en 4 handen massages

Professionele therapeutische behandelingen en ontspanningsmassages zijn allemaal mogelijk, maar ook duomassages en 4 handen massages. Voor de duo massages of 4 handen massages wordt er altijd gewerkt met een vaste collega, zo heeft u altijd de beste kwaliteit en een vast team!

Wij voorzien alles voor uw massage aan huis

U hoeft helemaal niets te voorzien voor de mobiele massage aan huis. Alleen een ruimte waarin u gemasseerd wilt worden.Dat kan in uw eigen huis is of een ruimte in een gezellig hotel of b&b in Leuven of omstreken. Wij komen tot bij u.

Wij voorzien al het nodige.
  • 1 of 2 massagetafels
  • professionele oliën
  • handdoeken
  • muziek
  • passie
  • 2 of 4 professionele handen
Terug naar overzicht
Mobiele duo massages Leuven