Op zoek naar een masseur voor je sportclub?

Ben je op zoek naar een masseur voor jouw sportclub, maar heb je nog geen goede sportmasseur gevonden? We helpen je graag een een handje zodat ook jij een goede sportmasseur hebt voor jouw sportclub. Zowel op sportclubs als op wedstrijden is het hebben van een goede sportmasseur een enorme meerwaarde. De sporters en hun spieren blijven in topconditie, de kans op blessures daalt aanzienlijk en de prestaties verbeter.

Specialist in sportmassages voor sportclubs

Een specialist in sportmassages is niet iemand die enkel stevig en snel kan masseren, een specialist in sportmassages voor sportclubs is iemand die het menselijk lichaam goed kent en iemand die, zoals wij het noemen, in de ketting kan denken. Hiermee bedoelen we dat een symptoom die zich op een bepaalde locatie uit bijlange niet altijd de oorzaak is van het probleem. De oorzaak kan zich op een totaal andere locatie bevinden. De oorzaak dient natuurlijk doeltreffend aangepakt te worden om het symptoom weg te krijgen. Het is hiervoor niet voldoende dat een specialist in sportmassages enkel stevig en snel kan masseren, hij zou ook bekken en wervels moeten kunnen corrigeren en goed aan het bindweefsel kunnen werken om een totaalplaatje te kunnen bieden. Naast dit zijn extra’s natuurlijk altijd welkom om spierknopen sneller om effectiever los te krijgen. Denk maar eens aan Chinese dry needling, Cupping of een guasha behandeling. Wij willen sportclubs graag een totaaloplossing bieden zodat hun sporters gespaard blijven van blessures, hun prestaties verbeteren en ze zich algemeen nog beter voelen.

Masseur ter plaatse op je sportclub voor trainingen of wedstrijden

Een masseur ter plaatse op je sportclub hebben is natuurlijk het beste en het meest ideale, maar niet altijd zo vanzelfsprekend. Maar toch is het belangrijk om een aantal trainingen voor je wedstrijd een sportmasseur op jouw sportclub te laten komen. Op deze manier leert de sportmasseur niet enkel de sportclub en de sporters kennen, maar heeft hij ook ruim de tijd om bepaalde problemen doeltreffend aan te pakken en ervoor te zorgen dat hun prestaties nog meer verbeteren. Dit heeft alleen maar een beter effect tijdens de wedstrijd. Op de wedstrijd gaan we vervolgens de spieren goed opwarmen en activeren zodat er zeer goed gepresteerd kan worden, na de wedstrijd of in een tussenronde gaan we afvalstoffen goed afvoeren. Op deze manier kunnen we jouw sportclub tijdens trainingen goed begeleiden naar de wedstrijd om daar top prestaties neer te zetten.

Sportmassages voor sportclubs tijdens wedstrijden

Zoals we eerder al hebben gezegd is het belangrijk om een goede sportmasseur te hebben op jullie trainingen in aanloop naar de wedstrijd. Maar ook tijdens wedstrijden is het heel belangrijk om een sportmassages te voorzien. We zullen ervoor zorgen dat afvalstoffen goed afgevoerd worden en de spieren goed opgewarmd blijven zodat de sporters het maximale uit hun lichaam kunnen halen. We zullen tijdens wedstrijden altijd toezien op een juiste heupstand, eventueel scheefstand van wervels en beenlengte. Deze kunnen, als er iets optreedt tijdens de wedstrijd waardoor een bijvoorbeeld een scheve heupstand ontstaat, onmiddellijk gecorrigeerd worden zodat de prestaties niet in gedrang komen. Sportmassages voor sportclubs tijdens wedstrijden zijn enorm aan te raden om een top prestatie neer te zetten.

Terug naar overzicht
masseur sportclub - sportmassages voor sportclubs