Een uniek evenement met massages

Zijn er verschillende mensen die graag een korte massage willen ervaren of wilt u de dag speciaal en onvergetelijk maken? Dan is dit zeker iets voor u. Wat u ook organiseert, denk maar eens aan een:

  • bedrijfsfeest
  • bbq
  • familiefeest
  • verjaardag
  • trouwfeest
  • communie
  • reünie
  • ...

Wat kan u verwachten van de massages

De massages op uw evenement worden van A-Z perfect georganiseerd. Een massagetafel en/of een massagestoel is natuurlijk het belangrijkste zodat de mensen een comfortabele houding hebben tijdens de massage. Natuurlijk moet niet iedereen hun kleren uit doen, voor degene die willen is er een massage met massageolie, voor de anderen is een stoelmassage mogelijk waarbij de kleren aan kunnen blijven.

Hiernaast worden er natuurlijk ook heel wat handdoeken voorzien en indien gewenst ook de muziek. Als u een aparte ruimte heeft waar de massages kunnen doorgaan dan kunnen we het nog uitgebreider maken door een aangename geur te voorzien in de ruimte tijdens de massages en eventueel een infraroodlamp zodat de spieren nog losser komen, de doorbloeding nog beter op gang komt en iedereen nog meer ontspannen is door de aangename warmte.

Als u het al helemaal voor zich ziet, aarzel dan niet en neem nu contact op voor uw massages op uw evenement.

Contact

Het verloop van de massages

Op het afgesproken tijdstip arriveer ik of ons team (afhankelijk van het aantal massages) op de locatie waar de het evenement doorgaat. Wij zijn graag 30 minuten voor start van de massages op de locatie, dit geeft ons nog de nodige tijd om alles klaar te zetten. Doorgaan duurt het klaarzetten van de massagetafel nog geen 5 minuten, maar om de beleving zo volledig mogelijk te maken voorzien wij voldoende handdoeken, eventueel muziek en geur en een infraroodlamp. Om dit allemaal goed op te stellen voorzien wij liever teveel tijd i.p.v. te weinig.

Wij voorzien een mogelijkheid dat de mensen zich vooraf kunnen inschrijven voor de massage, dan komt iedereen op het afgesproken tijdstip naar de ruimte waar de massage doorgaat. Het is ook mogelijk dat wij tijdens het evenement op een bepaalde plaats staan en dat iedereen willekeurig, wanneer zij het willen, van een massage komt genieten.

De praktische zaken

U kiest er eerst voor hoe lang u graag de massages wilt laten doorgaan op uw evenement. Dit kan 4u of 8u zijn. Op 4u tijd kunnen er zo’n 24 mensen kort gemasseerd worden, op 8u tijd zijn dat er 48. Als er op uw evenement meer mensen aanwezig zijn, laat het ons dan zeker weten zodat wij meer collega’s kunnen inzetten voor de massages. Maximaal is het mogelijk om 120 mensen kort te masseren op 4u en 240 mensen op 8u.

Dus allemaal fijn zo’n massages op een feest, maar wat kost dat nu allemaal? Dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel massages er ongeveer gegeven moeten worden op een bepaalde tijd. Vraag een offerte aan waarin u een mooi overzicht krijgt van de prijzen. Alles in altijd all-in en beschikbaar in volledig het land België.

Terug naar overzicht