Een massage bij Kzen privé wellness

Met trots kan ik jullie de nieuwe samenwerking met Kzen privé wellness melden. Wellness is het streven naar een gezond lichaam en geest. Met een privé sauna ervaring kom je zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. Nu kan u in de privé sauna ook genieten van een heerlijk ontspannen massage of een sportmassage. Zo ga je extra ontspannen en met soepele spieren terug naar huis.

De voordelen van een sauna

De sauna stimuleert en stabiliseert de bloedsomloop. Uw lichaam gaat extra witte bloedcellen aanmaken doordat uw lichaam reageert op de warmte van de sauna en de koude wanneer u afkoelt, hierdoor zal uw immuunsysteem beter werken. Ook uw huid is blij met een bezoek aan de sauna. Door te zweten gaan de poriën zich open zetten waardoor vuil en talg makkelijk geloosd kan worden. Een gezonder lichaam, een mooiere huid en een ontspannen gevoel houdt u over na een bezoek aan de sauna.

De voordelen van een massage tijdens uw sauna bezoek

Een massage heeft een ontspannende werking, brengt lichaam en geest in balans en draagt bij aan een gezond en fit lichaam. Een massage zorgt voor een nog betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen, ontspannen en losse spieren en een ontspannen lichaam en geest. Door na de massage voldoende water te drinken en gebruik te maken van de infrarood sauna zal u de afvoer van afstoffen nog meer verbeteren. Doordat er wordt gewerkt met de kwaliteitsvolle massageolie van Révvi zullen de huid en spieren nog beter gevoed en beschermd worden zodat u een stralende huid en nog meer ontspannen spieren heeft.

Praktische zaken voor uw massage bij Kzen privé wellness

Een massage bij Kzen privé wellness zorgt voor een nog meer ontspannen en voldaan gevoel na uw sauna bezoek. Toch vragen wij u rekening te houden met een aantal zaken:

  • Vraag uw massage tijdig aan.
  • U boekt massages met een minimale tijdsduur van 60 min. 2 massages van 30 min. is dus ook prima.
  • U reserveert uw sauna bezoek en massage via www.kzenwellness.be.
  • U neemt een douche na de massage alvorens u gebruik maakt van de faciliteiten.
  • U geniet verder van een heerlijk verblijf bij Kzen privé wellness.

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn enkel van toepassing op de massage en worden bijgeteld bij uw privé sauna bezoek.. De tarieven van uw privé sauna bezoek vindt u op de website www.kzenwellness.be

  • 2 massages van 30 min. voor €88
  • 1u massage voor €88/p
  • 1u30 massage voor €112/p
Terug naar overzicht
Massages Kzen privé wellness