Massage & Sportmassage Leopoldsburg, Hechtel, Eksel

Op zoek naar een sportmassage of massage in LeopoldsburgHechtel of Eksel? Bezoek onze massagepraktijk in Oudsbergen (Meeuwen) of boek een massage bij jou thuis.

Veel mensen denken dat een sportmassage alleen voor sporters is en een gewone massage slechts een zachte aanraking van het lichaam betreft, maar dat klopt niet. Een sportmassage zorgt inderdaad voor betere sportprestaties, minder blessures en een sneller herstel, dankzij een verbeterde doorbloeding die de spieren en het bindweefsel soepeler maakt, wat op zijn beurt de mobiliteit aanzienlijk verbetert.

Sportmassages zijn geschikt voor iedereen die soepelere spieren en een betere mobiliteit wenst. Bij Lichaam en Geest in Balans maken we je spieren losser en soepeler, houden we rekening met specifieke wensen en combineren we verschillende massagetechnieken en disciplines, zoals guasha, cupping en Chinese Bone Setting. Deze combinatie zorgt voor een nog effectievere sportmassage.

Een ontspanningsmassage richt zich meer op het emotionele aspect van het lichaam, terwijl een sportmassage voornamelijk fysiek gericht is. Bij een sportmassage maken we de spieren goed los en behandelen we knopen, terwijl we bij een ontspanningsmassage ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk ontspant.

Een ontspanningsmassage verlaagt je stressniveau, waardoor je je eindelijk kunt ontspannen en de dagelijkse sleur los kunt laten. Hierdoor neemt de spanning in je hele lichaam af, wat leidt tot een betere nachtrust en een energieker gevoel gedurende de dag.

Het afwisselend ondergaan van een ontspanningsmassage, sportmassage of therapeutische behandeling bij Lichaam en Geest in Balans zorgt ervoor dat je je zowel mentaal als fysiek volledig in balans voelt.

Een massage, sportmassage of op maat gemaakte massage voor jouw welzijn

Welzijn is het welbevinden van een persoon op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Een massage, sportmassage of op maat gemaakte massage is de ideale keuze om jouw welzijn te bevorderen. Een massage zorgt voor je lichaam op zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak.

Een massage zorgt voor soepele spieren en meer bewegingsvrijheid in de gewrichten, wat je lichamelijk ten goede komt. Op geestelijk vlak helpt een massage bij ontspanning en vermindert het cortisolgehalte in je bloed, waardoor je je rustiger voelt. Sociaal gezien helpt een massage ook bij het tegengaan van “huidhonger”.

Jouw welzijn is van groot belang, want het bepaalt jouw geluksgevoel. Een massage kan je dus gelukkiger maken in het leven. Een gelukkig persoon is iemand die fysiek en mentaal in balans is en gezond is.

Voorkomen is beter dan genezen met een massage

Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Als we ziek zijn, willen we maar één ding: genezen. Daarom is het beter om te voorkomen dan te genezen. Een massage kan hierbij helpen, maar onderschat ook het belang van gezonde en gevarieerde voeding, voldoende frisse lucht en innerlijke rust niet. Die innerlijke rust is iets waar een massage aan kan bijdragen.

Heb je weinig stress en een laag stressniveau? Fantastisch! Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Veel mensen hebben stress door werk, files, een druk huishouden, enzovoort. Dit verhoogt het cortisolgehalte in het bloed. Als dit chronisch wordt, onderdrukt het het immuunsysteem en word je sneller ziek. Massage helpt dus zeker bij een betere immuniteit en je wordt minder ziek.

Een lichaam met minimale spierspanning, weinig spierknopen en een soepel, ontspannen gevoel heeft doorgaans minder afvalstoffen en ziekteverwekkende stoffen. Op zoek naar een andere manier om gezond te blijven? Ontzuren en detoxen dragen bij aan een goede gezondheid en helpen diverse aandoeningen te voorkomen. Combineer dit met een massage bij Lichaam en Geest in Balans en geniet van gelukkige, gezonde dagen zonder stress.

Prijzen voor sportmassages & massages in Leopoldsburg, Hechtel en Eksel

De prijzen voor massages en sportmassages in Leopoldsburg, Hechtel en Eksel beginnen bij sessies van 30 minuten. Hieronder vind je de tarieven van Lichaam en Geest in Balans:

  • 30 minuten massage: € 41
  • 60 minuten massage: € 77
  • 90 minuten massage: € 113
  • 120 minuten massage: € 140

Wil je liever een massage aan huis? Geen probleem! We beperken ons wel tot Limburg en Vlaams-Brabant.

Voor een massage of sportmassage in Leopoldsburg, Hechtel of Eksel ben je bij onze massagepraktijk in Oudsbergen (Meeuwen) aan het juiste adres. Hier krijg je de beste massages met aangename, warme massageolie en een kopje thee of water om de sessie af te sluiten.

Terug naar overzicht
Massage & Sportmassage in Leopoldsburg, Hechtel en Eksel