Waarom een massage voor rugpijn of een massage voor nekpijn aan huis?

Waarom een massage voor rugpijn aan huis of een massage voor nekpijn aan huis? Veel mensen kampen met rugpijn en nekpijn. Het zorgt voor een slechte nachtrust en je kan je constant moe en gestresst voelen. Daarnaast kan je ook last krijgen van hoofdpijn door de stramme spieren en ben je prikkelbaarder. Dit wordt vaak een vicieuze cirkel waar we liefst zo snel mogelijk uit geraken. Een ontspanningsmassage daarentegen kan ervoor zorgen dat je minder stress hebt, een sport- of dieptemassage zorgt ervoor dat je spieren los komen en terug soepel worden. Hierdoor zal de nachtrust sterk verbeteren, je hebt terug meer energie en die vervelende rug-, nek-, en hoofdpijn is eindelijk verdwenen.

Hiernaast heb je ook nog eens het gemak dat de masseur bij jou aan huis kan komen. Door een massage voor rugpijn aan huis of een massage voor nekpijn aan huis te boeken verlies je zelf geen kostbare tijd en je bent in je eigen vertrouwde ruimte. Bij elke massage aan huis wordt er een massagetafel, handdoeken, olie en muziek voorzien. Speciaal voor de rug- en nekpijn nemen we ook nog een warme crème mee om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Massage rugpijn aan huis

Vastzittende spieren in de rug door bureauwerk, zwaar heffen of iets anders. We hebben maar 1 rug, dus het is van groot belang dat we hier voldoende zorg voor dragen zodat we rugpijn de baas blijven. Door een massage aan huis op maat krijgen we de spieren terug soepeler en je hoeft er maar even tijd voor vrij te maken, want de masseur komt bij jou aan huis.

Heb je al vaak een rugmassage gehad en geraak je de rugpijn maar niet de baas? Daarom is een massage aan huis op maat de perfecte oplossing. We gaan op zoek naar de oorzaak van de rugpijn, hierdoor kunnen we rugpijn beter de baas. Dus verschiet er niet van als er tijdens jouw rugmassage ook gewerkt wordt aan de bovenbenen bijvoorbeeld.

Massage nekpijn aan huis

Nekpijn en hoofdpijn gaan vaak hand in hand. Je hebt er slechte nachten door wat enorm stresserend kan zijn. Dit wordt wel eens een vicieuze cirkel waardoor het niet altijd makkelijk is om nekpijn de baas te kunnen. Om jou niet nog meer stress te bezorgen komt de masseur voor een massage op maat aan huis. Zo heb je na de massage de mogelijkheid om dadelijk onder de dekens te kruipen of om een warm ontspannend bad of douche te nemen.

Door gebruik te maken van bepaalde massagetechnieken kunnen wij de spieren in de bovenrug, nek en schouders goed ontspannen wat resulteert in minder nek- en hoofdpijn. Terug goed slapen, minder stress en een ontspannen gevoel zijn maar 1 massage van jou verwijderd. En wij komen aan huis tot ’s avonds laat na de werkuren.

Tarieven massage rugpijn en nekpijn aan huis?

De tarieven voor een massage aan huis tegen rugpijn en nekpijn zijn inclusief de kilometers, je betaalt dus geen extra kilometervergoeding in Limburg of Vlaams-Brabant.

  • 1u massage: € 99
  • 1u30 massage: € 144

Terug naar overzicht
Massage rugpijn aan huis