Een cadeaubon voor een massage geven

Een cadeaubon voor een massage geven is een uniek geschenk geven dat past bij elke speciale gelegenheid. Eén of meerdere massages aan huis of in onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)? Ontdek onze cadeaubonnen voor massages en laten we een massage cadeaubon geven.

Koop uw cadeaubon online
  • Prijzen cadeaubonnen
  • Prijzen beurtenkaarten
  • Een cadeaubon voor een massage aan huis
  • Een cadeaubon voor een massage te Meeuwen

Een cadeaubon voor een massage te Meeuwen

Een massage cadeaubon geven voor een massage te Oudsbergen (Meeuwen) is de beste manier om een uniek geschenk te geven. Een massage als cadeau geven is een ervaring als geschenk geven. Een unieke ervaring, een beleving wat lichaam en geest deugd doet en een meerwaarde is voor ieders gezondheid. Je kan zelf de waarde (het bedrag) van jouw cadeaubon kiezen en je kan deze personaliseren, indien gewenst, met een eigen foto. Deze foto plaatsen we dan voor op de cadeaubon. Dit maakt het nog net dat beetje specialer. Je verrast een geliefde met een ontspanningsmassage, sportmassage, dieptemassage of therapie en ontspanning op maat.

Een cadeaubon voor een massage aan huis

Geef een massage aan huis cadeau. Door een massage cadeaubon te geven voor een massage aan huis kan iedereen met een druk bestaan toch ten volle genieten van een massage en tijd voor zichzelf. De masseur komt aan huis met een massagetafel, muziek, handdoeken en massageolie. Zelf hoeft er dus niets voorzien te worden. Geen filestress en na de massage rechtstreeks verder kunnen relaxen zonder nog in de auto te moeten stappen, dat kan met een massage aan huis. Koop jouw cadeaubon nu.

Een cadeaubon voor een speciale gelegenheid zoals verjaardagen, trouwfeesten of een jubileum.

Een massage cadeaubon geven voor een verjaardag, trouwfeest of jubileum is de perfecte manier om iemand te verrassen, en des te meer als de masseur op het trouwfeest, verjaardag of jubileum komt masseren. Je kan dus perfect op een belangrijke dag een masseur laten komen. Zo kan iedereen op het evenement genieten van een massage van 10 minuten – 15 minuten, afhankelijk van het aantal personen natuurlijk. Voor meer informatie aan te vragen, klik hier.

Cadeaubon l Tegoedbon

€ 140

Diamond

Een massage van 2 uur in onze praktijk

€ 113

Gold

Een massage van 90 minuten in onze praktijk

€ 77

Silver

Een massage van 1 uur in onze praktijk

Koop uw Cadeaubon online

Beurtenkaart

€ 350

5-beurtenkaart

5u massages naar keuze

Koop uw abonnement
€ 700

10-beurtenkaart

10u massages naar keuze

Koop uw abonnement
€ 1200

20-beurtenkaart

20u massages naar keuze

Koop uw abonnement