Waarom een bedrijfsmassage of stoelmassage op het werk

Een bedrijfsmassage of stoelmassage op het werk bevordert enerzijds het werkplezier er meer kwalitatief werk geleverd wordt, anderzijds bevordert het ook de gezondheid van ieder individu. Kortweg zijn de grootste voordelen van een bedrijfsmassage dat er minder ziekte is en men zich nog veel beter voelt op de werkvloer. Productievere en gezonde medewerkers hebben natuurlijk enkel maar voordelen voor het bedrijf en voor de werknemers zelf. U kiest er verder ook zelf voor als u een stoelmassage wenst of een echte massagetafel.

De voordelen van een vaste bedrijfsmasseur

Een vaste bedrijfsmasseur komt om de maand of 2 maanden op uw bedrijf langs om uzelf en de werknemers een massage/behandeling te geven. Het is van belang dat er vaste bedrijfsmasseur is omdat deze al de mensen op het bedrijf zo zal leren kennen en iedereen dus ook individueel kan benaderen. Iedere persoon zal dus en massage/behandeling op maat krijgen zodat hij/zij het meeste baat hierbij heeft. Door een vaste regelmaat te maken voor de bedrijfsmassages zal iedereen hier enorm naar uit kijken en verhoogt dit het werkplezier.

Een stoelmassage of massagetafel op het werk

Zoals eerder vermeld is er de keuze tussen een stoelmassage op het werk of op de massagetafel. Op een massagetafel zal men meer ontspannen liggen en kan men makkelijker alles los laten. Dit is het fijnste om bijvoorbeeld op een vrijdagnamiddag/avond door te laten gaan om erna ontspannen aan het weekend te kunnen beginnen. De persoon zal na de massage even tijd nodig hebben om terug bij te komen en terug alert te zijn. Met een stoelmassage is dat net iets anders. Een stoelmassage op het werk zorgt ervoor dat met toch ook goed kan ontspannen, een even kwalitatieve behandeling heeft en na de massagebehandeling terug alert is en eens zo goed verder kan gaan met het werk. Dus afhankelijk van het moment en de beschikbare ruimte kan je kiezen voor een stoelmassage of massagetafel op het werk. Een massagestoel kan overal makkelijk geplaatst worden, ook in het midden van een werkplek. Een massagetafel vereist daarentegen een ruimte zo’n 3m op 3m50.

Onze locaties voor een bedrijfsmassage of stoelmassage zijn Beringen, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lummen, Meeuwen en Zonhoven

Wij komen, zonder verplaatsingskosten, tot bij u op het bedrijf. Een bedrijfsmassage of stoelmassage doen wij in Beringen, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lummen en Zonhoven. Bevind uw zaak zich buiten deze gemeenten? Geen enkel probleem. Neem zeker contact op met ons en wij vinden ongetwijfeld een oplossing voor een bedrijfsmassage of stoelmassage bij u op locatie.

Tarieven voor een bedrijfsmassage of stoelmassage op locatie

Onderstaande tarieven zijn ex. btw.

1u massage
Tarief: € 73,00
Extra masseur: éénmalig € 82,00/extra masseur
1 masseur: max 6 massages
2 masseurs: max 12 massages
3 masseurs: max 18 massages

2u massage
Tarief: € 140,00
Extra masseur: éénmalig € 82,00/extra masseur
1 masseur: max 12 massages
2 masseurs: max 24 massages
3 masseurs: max 36 massages

3u massage
Tarief: € 208,00
Extra masseur: éénmalig € 82,00/extra masseur
1 masseur: max 18 massages
2 masseurs: max 36 massages
3 masseurs: max 54 massages

4u massage
Tarief: € 276,00
Extra masseur: éénmalig € 82,00/extra masseur
1 masseur: max 24 massages
2 masseurs: max 48 massages
3 masseurs: max 72 massages

Je betaalt dus per extra masseur, of u nu 1u of 4u massage neemt, éénmalig € 82,00.

Kies hoeveel uur u een massage wenst en hoeveel masseurs u ter plekke wenst en reserveer online uw bedrijfsmassage of stoelmassage of contacteer ons.

Terug naar overzicht