Recovery Treatment Massage

Recovery Treatment

Vanaf € 37

De Recovery Treatment massage is een totaalbehandeling. We brengen het lichaam terug in balans door combinatie van een dieptemassage, ontspanningsmassage, Chinese Bone Setting, Chinese Dry Needling, Cupping therapie, sportmassage, … Kortweg, we stellen de massagesessie zo samen dat het voor jou de beste werking heeft!

Boek nu
reserveer massage therapie

Therapie

Vanaf € 37

Bij een therapeutische massage werken we volledig op maat van jouw lichaam. We brengen jouw specifieke noden en klachten in kaart en gebruiken de gepaste techniek om doelgericht je klachten te verminderen.

Boek nu
reserveer massage ontspanning

Ontspanning

Vanaf € 37

Onze ontspanningsmassages zijn dé ideale manier om je lichaam even volledig te laten ontspannen en je batterijen opnieuw op te laden. Slaap beter, verlaag je stress en maak komaf met pijnklachten!

Boek nu

Jouw lichaam en geest terug in balans, daar zorgen wij voor!

Massages voor relaxatie en therapie bij ons in Meeuwen

Wij ontvangen je in een sfeervolle ruimte waar je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van een ontspanningsmassage of therapeutische massage. Tijdens een kort gesprek bespreken we eventuele klachten en het doel van de massage. Zo kunnen we je snel en efficiënt helpen!

Mobiele massages op
verplaatsing

Liever een massage bij jou thuis of op
verplaatsing? Dat kan! Jij voorziet de ruimte, wij
brengen de massagetafel, olie, muziek en alle ander benodigdheden mee. Binnen de vijf minuten zijn we opgesteld, waardoor jij snel kan genieten van een ontspannende of therapeutische massage!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ik was hiervoor altijd drukpuntmassage gewoon, maar wat Jeroen doet is toch nog altijd
een hele andere wereld. Echt een aanrader! Hij weet met wat hij bezig is en voelt zo je
spanningspunten. Chapeau Jeroen! Doe je goed! 👍 🥇

- Delphine

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Er zijn momenten in het leven waar je lang op voorhand naar uitkijkt. Zo’n moment is wanneer Jeroen langskomt voor een massage. Daarna voel je je als herboren. Dank je wel Jeroen!

- Philip

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Een échte aanrader! Jeroen straalt betrouwbaarheid en rust uit. Na 2 minuten voel je je al helemaal op je gemak! De massage is dan ook zalig, het is genieten van begin tot eind. Je voelt de ervaring van Jeroen en die is echt heel goed!

- Inge

Contact / Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag – Zondag09u00 – 22u00

Poortstraat 19,
Meeuwen BE-3670

BE0642962520

+32486750332