Recovery Treatment Massage

Vind ultieme ontspanning met Recovery Treatment.

Vanaf € 37

Maak tijd voor zelfzorg en laat ons je helpen de ultieme ontspanning te bereiken met een combinatie van technieken die zijn afgestemd op jouw behoeften. Ervaar minder stress, spierspanning, vermoeidheid en pijn na slechts één sessie Recovery Treatment. Laat ons je begeleiden naar een vredigere staat van lichaam en geest.

BOEK NU JE SESSIE
reserveer massage therapie

Ervaar ultieme pijnverlichting met Recovery Treatment.

Vanaf € 37

Zeg maar dag tegen stress, spierspanning, vermoeidheid en pijn met onze allesomvattende herstelbehandeling. Onze combinatie van ontspanningsmassage en therapeutische technieken zoals cuppingtherapie, Chinese Dry Needling, Chinese Bone Setting, Deep Tissue Massage, sportmassage en stretching geeft je de ultieme pijnverlichting die je verdient. Boek vandaag nog een sessie en voel het verschil al na één bezoek.

BOEK NU JE SESSIE
reserveer massage ontspanning

Detox met Recovery Treatment voor de beste ervaring

Vanaf € 37

Onze Recovery Treatment Detox Massage combineert verschillende technieken, waaronder cuppingtherapie, Chinese Dry Needling en massage met warme en koude stenen om je te helpen de ultieme ontspanningservaring te bereiken. Zeg vaarwel tegen spierspanning, vermoeidheid en pijn na slechts één sessie ontgiften. Geniet van de best mogelijke combinatie van behandelingen voor een complete detox van je lichaam.

BOEK NU JE SESSIE

Zet de eerste stap naar een gezonder, vitaler en meer ontspannen lichaam met een Recovery Treatment Massage.

Massages voor relaxatie en therapie bij ons in Meeuwen

Wij ontvangen je in een sfeervolle ruimte waar je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van een ontspanningsmassage of therapeutische massage. Tijdens een kort gesprek bespreken we eventuele klachten en het doel van de massage. Zo kunnen we je snel en efficiënt helpen!

Mobiele massages op
verplaatsing

Liever een massage bij jou thuis of op
verplaatsing? Dat kan! Jij voorziet de ruimte, wij
brengen de massagetafel, olie, muziek en alle ander benodigdheden mee. Binnen de vijf minuten zijn we opgesteld, waardoor jij snel kan genieten van een ontspannende of therapeutische massage!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ik was hiervoor altijd drukpuntmassage gewoon, maar wat Jeroen doet is toch nog altijd
een hele andere wereld. Echt een aanrader! Hij weet met wat hij bezig is en voelt zo je
spanningspunten. Chapeau Jeroen! Doe je goed! 👍 🥇

- Delphine

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Er zijn momenten in het leven waar je lang op voorhand naar uitkijkt. Zo’n moment is wanneer Jeroen langskomt voor een massage. Daarna voel je je als herboren. Dank je wel Jeroen!

- Philip

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Een échte aanrader! Jeroen straalt betrouwbaarheid en rust uit. Na 2 minuten voel je je al helemaal op je gemak! De massage is dan ook zalig, het is genieten van begin tot eind. Je voelt de ervaring van Jeroen en die is echt heel goed!

- Inge

Contact / Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag – Zondag 09u00 – 22u00

Poortstraat 19,
Meeuwen BE-3670

BE0642962520

+32486750332