Breng lichaam en geest in balans met

massagetherapie

Massages / therapie

Voor een ontspannende of therapeutische massage kan u altijd terecht bij lichaam en geest in balans. Massages van hoogstaande kwaliteit met alleen het beste voor u.

Massagetherapeut Jeroen

Professionele massages van hoogstaande kwaliteit.

Het verloop van uw massage

U kijkt uit naar uw massage, u wilt dus zoveel mogelijk comfort. U dient enkel een ruimte te voorzien waar de massagetafel geplaatst kan worden en waar u graag gemasseerd wilt worden. De massagetafel met handdoeken, oliën, muziek en al de benodigdheden worden voorzien en klaargezet binnen 5 minuten. Er wordt kort besproken wat uw eventuele klachten zijn en wat het doel is van de massage. Zo kan u snel genieten van uw massage. 

Kwaliteit

Zowel voor de massages als de producten is de kwaliteit het belangrijkste. De massages worden deskundig uitgevoerd en er worden natuurlijk samengestelde oliën gebruikt.

Relaxatie

U wilt even weg van de dagelijkse sleur, even genieten na een zware dag. U hoeft zich zelfs niet te verplaatsen, de massagetherapeut komt tot bij u zodat u volledig kan relaxen.

Therapie

U heeft last van stramme spieren, spieren die vast zitten, vermoeidheid, opstapelende stress. U kan van de therapie genieten in uw eigen vertrouwde omgeving.

Lichaam en geest in balans

Massages
Bedrijfsmassages
Cadeaubonnen
Herbron jezelf dag

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

Contact