Laser therapie voor een snel herstel

Herstel snel en effectief met lasertherapie. Kies voor een draagbare pijnbestrijding met de low level laser therapie techniek. Deze therapie is geschikt voor diverse aandoeningen en er zijn geen bijwerkingen. Low level laser therapie werkt op celniveau, hierdoor zijn veel aandoeningen te verbeteren of op te lossen.

  • Ontstekingsremmend
  • Stimuleert botgroei
  • Verbetert de mentale en emotionele toestand

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een laser therapie behandeling.

  • In onze praktijk te Oudsbergen (Meeuwen)
Maak uw afspraak online

Lasertherapie is zeer effectief en pijnloos

Lasertherapie is een goede therapie welke werkzaam is voor verschillende aandoeningen en een zeer ontstekingsremmend effect heeft. Het is volledig pijnloos en heeft geen negatieve bijwerkingen.

Lasertherapie zorgt voor een verhogen van het zuurstoftransport in cellen en bindweefsels van het lichaam. Metabolische processen in het lichaam worden gestimuleerd, afvalstoffen zullen hierdoor uit de cel verwijderd worden waardoor celherstel optreedt. Ook treedt er een verbetering op in de microcirculatie van de capillairen, hierdoor vermindert oedeemvorming in het bindweefsel. Door vermindering van oedeem en een ontstekingsremmend effect gaat men ook een enorme vermindering van pijn ervaren. Lasertherapie is een volledig pijnloze, niet invasieve en zeer effectieve therapie welke geen negatieve bijwerkingen heeft.

Laser therapie

Vermindert gewrichtspijn

Stimuleert botgroei

Verbetert mentale toestand

Laser therapie

Waar is lasertherapie goed voor?

Bij niet-helende wonden, zweren, fistels, verkoudheden, keelpijn kan het toestel boven de huid geplaatst worden zodat er geen rechtstreeks contact is met de huid. Zo geeft de lasertherapie voor deze aandoeningen het beste resultaat.

Voor personen met artrose of andere gewrichtsaandoeningen en fibromyalgie is het beter om het toestel rechtstreeks op de huid aan te brengen aan beide kanten van gewricht met artrose.

Laser therapie voor diverse aandoeningen

Chronische pijn, artritis, blessures, hielspoor, gordelroos, psoriasis, exzeem, doorbloedingsproblemen, rugklachten, triggerpoints, fybromyalgie, zenuwpijnen, carpaal tunnelsyndroom, slechte wondgenezing, tennisarm. Laser therapie is ook ontstekingremmend en stimuleert de botgroei. Ook stofwisselingsfuncties worden geoptimaliseerd en er is een verbetering van zowel de mentale als emotionele toestand, ook doordat al de lichaamscellen worden gestimuleerd.

Laser therapie

Laser therapie op uw maat

U kan enkel terecht in onze praktijkruimte in Oudsbergen (Meeuwen, regio Kinrooi, voor deze behandelingen. U kan uw laser therapie combineren met een massage of u kan een toestel huren voor thuisgebruik.

Laser therapie

Behandeling laser therapie

We combineren uw laser therapie behandeling met een massage. Op deze manier heeft u een totale behandeling en bent u sneller klachtenvrij.

Bekijk onze formules
Laser therapie

Laser therapie toestel huren

Is de afstand voor u te ver of wilt u enkel gebruik maken van het toestel zonder massage, dan kan u dit toestel altijd huren.

Bekijk onze prijzen

Onze formules voor een laser therapie behandeling

Voor lasertherapie kunt u enkel terecht In onze praktijkruimte te Oudsbergen (Meeuwen) in de regio van Kinrooi. We combineren elke behandeling met een massage, zo heeft u een totale behandeling en bent u sneller klachtenvrij.

1

Fibromyalgie, reuma, overbelasting spieren

Beste resultaat na 6-8 sessies


1 sessie duurt 30 – 40 minuten


1 sessie: € 45


Volledige reeks: € 270

Maak een afspraak
2

Tenniselleboog, ontstekingen, diepe pijn

Beste resultaat na 8-10 sessies


1 sessie duurt 30 – 40 minuten


1 sessie: € 45


Volledige reeks: € 360

Maak een afspraak

Een laser therapie toestel huren

Bestrijd uw pijn en heb onmiddelijk effect. De leveringskosten zijn inbegrepen in de prijs.

€ 49

7 dagen huren

Toestel reserveren
€ 89

14 dagen huren

Toestel reserveren