Massages | therapie en relaxatie

Uw massages voor relaxatie en therapie te Kinrooi.

massages voor therapie en ontspanning te Kinrooi, Bree, Maaseik

Uw gevoel telt

Een warm gevoel in een sfeervolle ruimte als u binnenkomt. Er wordt tijd gemaakt voor een intake gesprek met een tasje thee zodat u zich op uw gemak voelt.

Kwaliteit

Er wordt heel veel belang gehecht aan de kwaliteit van de massages en producten die er gebruikt worden. Kwaliteit wordt in heel de lijn doorgetrokken. Goede thee op de juiste manier gemaakt en de beste oliën van Révvi.

Relaxatie

Tijdens de relaxatiemassage vergeet u even de tijd rondom u. U ben op dat moment volledig met uzelf bezig en volledig ontspannen. Warmte, zachtheid en een goed gevoel waarbij u de tijd rondom u verliest.

Therapie

Bij een therapeutische massage wordt er goed gekeken naar de stand van het lichaam. De spanningen in de spieren worden aangevoeld en heel uw lichaam wordt correct behandeld.

Massages voor therapie en relaxatie

Ontdek al onze soorten massages en kies de massage die het beste bij u past!

Ontspannings-massage

Sportmassage

Dieptemassage

Fibromassage

Orthomanipulatie therapie

Infrarood sportmassage

Reborn massage

Hotstone massage

Uw massage voor therapie en relaxatie

Hoe verloopt uw massage?

Tijdens het intakegesprek wordt met een drankje besproken waar u nood aan heeft, belang aan hecht en welke massage het beste bij u past. Zo verkrijgt u altijd het beste effect na de massage.

Indien gewenst kan u gebruik maken de service om de rood licht therapie mee naar huis te nemen. Deze kan u namelijk huren.

U kleedt zich in alle privacy om. Naar wens houdt u uw ondergoed tijdens de massage aan. Nadat u geïnstalleerd bent op de massagetafel wordt u met handdoeken afgedekt.

Tijdens de nabespreking wordt er geluisterd naar hoe u de massage heeft ervaard en hoe u zich voelt na de massage. U kan nog een kopje thee benutten alvorens terug naar huis te vertrekken.

Een helende werking met Révvi massageolie

Bij zowel therapeutische als ontspannende massages is het de kwaliteit dat telt. Hiervoor hebben wij beslist om de massageolie van Révvi te gebruiken. Deze olie bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijk ingrediënten die de verzorgende en helende werking van de massageolie van Révvi geeft. Iedere massageolie geeft zijn uniek gevoel met zich mee, kom deze zelf ervaren te Kinrooi.

Lichaam en geest in balans

Massages
Bedrijfsmassages
Cadeaubonnen
Herbron jezelf dag

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

Contact